Златка Райкова е нетърпелива да чуе Менделсон с новия си

...
Златка Райкова е нетърпелива да чуе Менделсон с новия си
Коментари Харесай

Златка Райкова каза кога е сватбата с Карен

Златка Райкова е нетърпелива да чуе Менделсон с новия си обичан, единствено че дали това ще се случи скоро, дали ще се случи въобще, към момента не е напълно несъмнено.

Нищо, че тези дни плеймейтката побърза да отговори на почитателите си в мрежата, че се дами следващата година. Да, но май концепцията за женитба е повече нейна, в сравнение с Карен, най-малко по този начин настояват близки до двойката. А повода доста ще ви изненада.

Всъщност двамата е трябвало да официализират връзката си още тази година, единствено че блъснали на камък, тъй като родителите на Карен не давали и дума да се издума за това синът им да минава под венчилото с русокоската, написа " Блиц ".

" Имаме един наследник, не желаеме той да се дами за жена със съмнителна популярност, на всичкото от горната страна и с дете. Ако въпреки всичко го направи, макар волята ни, ще го лишим от завещание ", беснеели родителите на спортиста от арменски генезис. Въпреки това обаче, Карен се сгоди за обичаната си и дори й подари диамантен пръстен.

" Догодина я камилата, а камиларя. Много вода ще изтече до тогава ", пък незабавно побързаха да разясняват ситуацията песимисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР