Златка Райкова – Хатчатрян не само е лека жена с

...
Златка Райкова – Хатчатрян не само е лека жена с
Коментари Харесай

Без капка срам! Златка Райкова платила сватбата си с измами, ограбила стотици хора

Златка Райкова – Хатчатрян освен е лека жена с долнопробно лъчение, само че и измамница в професионален проект. Тя печели хиляди левове на гърба на заблудени хора, които са работили крепко през живота си, за разлика от нея.

Оказва се, че изрусената „ бръмчалка “ мами клиентите си. Тя продава облекла на напълно нереални цени. Създава усещане у хората, че тоалети, носени единствено един сезон, са чисто нови и ги пуска на цени като нови, а в действителност са втора ръка.

Вече няколко дами се оплакаха, че роклите, които са закупили от Златка, са носени. Райкова не го е упоменала в магазина си, а разчитала на наивници, които няма да виждат. По-мнителните обаче са забелязали, че същите рокли ги е имало и в предходни сбирки на новата арменска младоженка, което значи, че единствено цената им е като на чисто нови.

Златка правела този номер освен с облеклата, само че и с часовници, обувки и така нататък За да „ лапне “ повече пари, заблуждавала клиентите си по най-наглия метод.

На процедура по този метод е икономисала пари за сватбата си. Както стана ясно, Златка и Карен са се изръсили с към 70-80 хиляди лева, с цел да се венчаят. Значителна част от тази сума е била платена от фамилията на арменеца, което е много заможно, само че въпреки всичко някаква част е дала и Райкова. Нейната част е била спестена благодарение на машинация.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР