Златка Хатчатрян не е желана снаха и това не е

...
Златка Хатчатрян не е желана снаха и това не е
Коментари Харесай

Родителите на Карен не искат да чуят за Златка! Отказват да видят внучето си и са бесни, че синът им мисли само с долната си глава

Златка Хатчатрян не е мечтана снаха и това не е за първи път. Родителите на Карен са напряко гневни от избора на сина си.

Хората не одобрявали някогашната плеймейтка по няколко параметри. Първо, развратното й минало ги карало да настръхват за сина си, тъй като били сигурни освен, че ще му изневерява, само че се страхували да не му лепне някакви срамни заболявания.

На второ място, детето на Златка от Благо Джизъса. Те били твърдо срещу синът им да отглежда непознато дете.

Трето, произходът. Родителите на Карен се надявали той да се венчае за арменка, с което да продължи традицията. Арменците са доста чувствителни на тази тематика, само че синът им не ги послуша.

И на четвърто място, само че не и по значение, е фактът, че главно Карен устоя фамилията. Златка се прави на доста заможна, само че в действителност носи облекла – ментета и като цяло е подправена богаташка. Ако не е мъжът й, охолният й метод на живот ще секне.

Има за какво никой да не желае такава снаха. Родителите на Благой Георгиев също я ненавиждаха и чакаха с неспокойствие деня, в който ще се раздели със сина им.

Те обаче най-малко са виждали няколко пъти внучето си Благой-младши. Докато тези на Карен още не били виждали бебето на сина им и не бързали, тъй като мразели до мозъка на костите си майката на внучето им.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова златка и карен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР