Златка Димитрова загатна преди месеци, че определено не е от

...
Златка Димитрова загатна преди месеци, че определено не е от
Коментари Харесай

Любовта ѝ отива: Златка Димитрова показа новото си гадже

Златка Димитрова загатна преди месеци, че несъмнено не е от дамите, които дълго време ще стоят сами. Красивата плеймейтка към този момент има нов мъж до себе си, с който са доста влюбени и щастливи и прекарват непрекъснато времето си дружно. 

Златка показа, че в никакъв случай не е срещала подобен мъж, само че на този стадий неговата идентичност остава загадка. Близки до плеймейтката, представени от " България Днес " настояват, че Златка е много суеверна и по тази причина към този момент не желае да разкрива повече за връзката си. Е, тя съвсем сподели своята нова силан половинка в Инстаграм, като отговори на фенски въпрос. 

Виж още: Безоблачното лято на синоптичките: Какъв е август за Гери Малкоданска и Никол Станкулова

Последовател помоли звездата да покаже новата си тръпка, а тя изненадващо го направи, само че на фотографията той е в тил и носи шапка с козирка. Лицето на момчето не се вижда, само че наподобява е бабанка и се грижи за тялото си, което е изцяло предстоящо, поради дамата до него. Не знаем дали брюнетката въобще ще се реши да покаже в миналото новата си половинка, само че едно е несъмнено - тя е още веднъж влюбена и окрилена от благополучие.

Виж още: И с 25+ участия на месец Меди откри време за заниманието! А има ли жена в живота му?

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР