Златка Димитрова вече не крие новия мъж до себе си

...
Златка Димитрова вече не крие новия мъж до себе си
Коментари Харесай

Златка Димитрова Потвърди, Че Спи С Фитнес Инструктор

Златка Димитрова към този момент не крие новия мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев. Те са двойка от няколко месеца, откакто плеймейтката се раздели за повторно с бащата на детето си – Мирослав Недев.

Доскоро Димитрова криеше настойчиво настоящото си гадже, само че към този момент не се тормози да го демонстрира. Тя се нервира, че някои нейни приятелки иронизират специалността му. „ Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме почита. А до момента сякаш имах връзка с богат човек, който дори не заплаща дължимите пари за детето ”, отсича брюнетката.

Атлетичната дама и приятелият й си разрешиха къса сантиментална отмора в италианската фешън столица Милано, само че към този момент се завърнаха на родна територия и още веднъж са в Бургас. От много време Златка живее в морския град и все по-рядко се завърта в столицата.

Плеймейтката и мускулестият треньор се срещнали във фитнес залата и в началото споделяли единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка към този момент била разграничена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал тъкмо неин вид. Той също има дете от предходна връзка, което е почти на същата възраст като дребния Миро.
Димитрова не може да спре да хвали приятеля си и твърди, че на него дължи стегнатата си фигура.
Той изготвил за нея фитнес стратегия и всеки ден я стимулирал да посещава залата и да тренира интензивно. Брюнетката се пробва да прави реклама на Танев, като се кълне, че той е един от най-хубавите експерти в своята област.

Близки до Златка настояват, че в последно време тя се е вманиачила по бодибилдинга. Тя е напомпала мускули като на културист и е оформила мощни бедра. Бургазлийката разяснява, че постоянно е била спортна натура, само че манията й по повдигането на огромни тежести се разпалила след раждането на сина й, когато желала непременно да смъкна насъбраните килограми и да наподобява съвършено без грам лой по тялото си.

Плеймейтката и сегашен фитнес модел постоянно разгласява свои фотоси в обществената мрежа, с цел да се похвали с атлетичната си фигура, само че с това провокира освен похвали, а и негативни реакции. Мнозина я укоряват, че е замязяла на мъж, само че тя е безапелационна, че доста се харесва и дори е подготвена да помогне на други дами да реализират нейните резултати.
Златка има желание да се преквалифицира в инструктор и да трансформира заниманието си в специалност.
Преди да се залюби с фитнес инструктора Кирил, Димитрова имаше дълга и спорна връзка с Мирослав Недев – бащата на сина й. Те неведнъж се събираха и разделяха, само че наподобява, че последната им раздяла е дефинитивна Въпреки многочислените им опити да продължат житейския си път дружно, те не съумяха да възродят любовта си, написа Уикенд.

Първата сериозна рецесия сред някогашните влюбени настъпи предишното лято, когато Златка се впусна в случка с бургаския плейбой Галин Гочев. После обаче съжали за постъпката си и се върна при Миро, но фамилната им идилия не продължи дълго. Сега бургазлийката е безапелационна, че в никакъв случай няма да се събере с бащата на детето си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР