Златка Димитрова рядко коментира личния си живот и не е

...
Златка Димитрова рядко коментира личния си живот и не е
Коментари Харесай

Златка Димитрова със странен намек, говори за "неразкрита тайна"

Златка Димитрова рядко разяснява персоналния си живот и не е от дамите, които елементарно позволяват нови хора до себе си. Бившата плеймейтка в този момент обаче показа много забавен пост, в който загатва за неразгадани секрети, а това провокира вниманието на почитателите ѝ.

" Всяка усмивка крие своята тайна… Понякога е по-добре да остане неразкрита… ", написа Златка към ново селфи. Факт е, че в днешно време зад усмивката не постоянно се крие същинско благополучие, а Златка споделя точно това. Не излиза наяве какво има поради, само че почитателите се чудят дали всичко е наред в живота на брюнетката.

Виж още: Кремена от Бойците е рискова! Вижте по какъв начин гледа " Игри на волята " вечер

От сторитата разбираме, че сега тя се намира на морето, по-точно в Балчик и евентуално е с новата си половинка. От няколко месеца насам плеймейтката е в нова връзка, за която обаче е споделила прекомерно малко пред своите почитатели, а те явно са любопитни.

Все отново неотдавна Златка показа, че в никакъв случай не е била оставяна от мъж. " Винаги съм си тръгвала първа ", съобщи тя в отговор на питания в Instagram. Златка бе запитана и какъв съгласно нея би трябвало да бъде съвършеният мъж. " Не съществува блян, не са значими цвета на очите и косата, значими са обичта и уважението ", уверена е тя. 

Виж още: Ще познаете ли коя е майката и коя дъщерята? Мрежата пощуря по тези хубавици, мислят ги за сестри 

Наложи се хубавицата да дава отговор на въпроса за какво не качва фотоси със сина си и какво в действителност се случва с него. Малкият Миро към този момент е в предучилищна и Златка споделя, че е " занимателно ". Иначе не качва негови фотоси, както и на приятеля си, тъй като е решила да остави персоналния си живот отвън светлината на прожекторите. 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР