Златка Димитрова пак легна под ножа миналата седмица, но този

...
Златка Димитрова пак легна под ножа миналата седмица, но този
Коментари Харесай

Златка Димитрова пак легна под ножа

Златка Димитрова отново легна под ножа предходната седмица, само че този път не с цел да поправя бюста или носа си, а й отстраниха рисков хемангиом от гърба, разбра HotArena.

Всичко стартира от обидна и дребна бенка, която, без да желае, закача с ноктите си, до момента в който се съблича.

За две седмици става тройно по огромна, възпалява се и се трансформира в окървавен хемагиом. Затова и моделката се допитва до доктор Енчев. “Той, като видя бенката, сподели, че би трябвало да се в профил, тъй като може да се изроди, щом е траяла да пораства и да кърви. Пуснаха ми проучвания, вкараха ме в операционната, сложиха ми локална анестезия и ми я махнаха безкръвно с лазер за към 15-20 минути. Сега чакаме хистологията ”, изясни пред “Галерия ” Златка.

Това е петата интервенция на за Димитрова, като всичките е правила при доктор Енчев, с който се среща пред 2009г., когато печели купата “Мис Плеймейт ”. Два пъти си е слагала силикон в бюста, като вторият път е коригирала след раждането на сина си Миро преди две години.

Има една намеса на носа през 2016г., а преди пет години й остранили полип на дебелото черво. Там си е слагала и ботокс на челото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР