Златка Димитрова най-накрая показа новия си мъж, ама не съвсем.

...
Златка Димитрова най-накрая показа новия си мъж, ама не съвсем.
Коментари Харесай

Черната Златка загатна кой е новият ѝ

Златка Димитрова най-сетне сподели новия си мъж, но не напълно. Макар и единствено в тил, хубавицата пусна в нета фотография, на която го е прегърнала.

Плеймейтката не отхвърля, че в живота ѝ има нова огромна обич, само че настойчиво крие самоличността му.

До момента Черната Златка беше споделяла единствено дребна част от ръката на обичания си, както и техни сенки на пътя. От видяното излиза наяве, че и той като плеймейтката е фен на татуировките.  

Очевидно връзката сред двамата е сериозна, защото за него се заприказва още преди година. Тогава плеймейтката разгласи, че към този момент е обвързана, само че дали се е запътила към олтара към момента не е ясно. 



Последния мъж до плеймейтката беше Мирослава, с който имат и наследник. Миро и Златка бяха дружно от 7 години. Дълго време тя бе упреквана, че е разрушила фамилията му, само че той все е казвал, че проблемите в брака му са настъпили преди нейната поява. Двамата изживяха много тествания като двойка, най-голямото беше загубата на първото им дете в седмия месец.

Тогава Златка призна, че мъчно се е възстановила от драмата, само че любовта на приятеля ѝ е дала сили да продължи. Тогава тя си мислела, че или това ще ги раздели, или ще ги сплоти. В последна сметка Миро освен че не я оставя, само че ѝ е компактно до нея.

Двамата споделяха, че неговата поява ги е сближила още повече. Тогава Мирослав й подари нов джип и започнаха да кроят проекти за второ детенце – момиченце, само че това по този начин и не се случи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР