Златка Димитрова май пак е лягала под ножа. Смуглата плеймейтка

...
Златка Димитрова май пак е лягала под ножа. Смуглата плеймейтка
Коментари Харесай

Черната Златка хвали новия: Не съм имала такъв мъж досега! Кирил не може да му стъпи на малкия пръст!

Златка Димитрова май отново е лягала под ножа. Смуглата плеймейтка пъчи голям бюст на плажа. Тя от 10 години е със силиконови импланти, само че няколко пъти ги е подменяла с по-големи при обичания си доктор Ангел Енчев. Междувременно брюнетката се похвали, че има и нов мъж. Тя обаче отхвърля да разкрива детайлности за него, тъй като има вяра, че зложелателите ще я урочасат и още веднъж ще й донесат неприятен шанс в любовта.

В продължение на 2 години Златка имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев, само че от няколко месеца двамата са разграничени и наподобява, че връщане обратно няма. Той към този момент има друга жена до себе си, с която споделят освен общата си пристрастеност към спорта, само че и работят дружно. За да натрие носа на някогашния, Димитрова също бързо си хвана ново гадже и тръби напред-назад, че е по-щастлива от всеки път. „ Не съм имала подобен мъж до момента! Кирил не може да му стъпи на дребния пръст! ”, споделила доволната силиконка с приятелки.

Плеймейтката споделя, че ще разкрие повече детайлности за настоящия си другар, когато е сигурна, че връзката им ще просъществува още дълго във времето. „ Омръзна ми да съм първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот ”, разяснява наскоро Златка в тв изявление. Тя засегна някогашния си, като добави, че съгласно нея една връзка не може да се гради върху ултиматуми, криене и перманентни неистини. С това загатна, че Танев не е бил задоволително прям с нея и по всяка възможност разлъката се е случила поради невярност от негова страна – нещо, което „ Уикенд ” разкри още преди няколко месеца.

„ Понякога човек би трябвало да си тръгне, с цел да бъде оценен. Повечето мъже не могат да живеят със илна жена като мен, не могат да си потъпчат егото. Аз съм доста търпелива, само че сложа ли край, значи е същински край. Започвам да повеждам една борба сред разсъдъка и сърцето, а това е най-страшната борба, само че разсъдъкът при мен постоянно побеждава ”, изяснява Димитрова.

С бащата на сина си – Мирослав Недев, тя също не се раздели в положителни връзки. В момента те поддържат връзка, само че единствено поради наследника им. И дума не може да става за другарство посред им. „ Общуваме обикновено поради детето. Той постоянно е добре пристигнал, в случай че желае да го види. Двамата прекарват известно време дружно ”, разяснява плеймейтката. След раздялата с Мирослав тя се опита да се утешава с треньора Кирил, само че и там удари на камък. Този път Златка се надява да извади шанс и най-накрая да бъде щастлива в персонален проект.

Бургазлийката и Кирил Танев се срещнаха във фитнес залата и първоначално бяха единствено другари. Постепенно обаче се сближиха и започнаха интимна връзка. Тя не спираше да му прави реклама и твърдеше, че е най-хубавият инструктор, само че след това се отхвърли от думите си и изтри всичките им общи снимки от обществената мрежа.

Прави усещане, че от известно време брюнетката страни от светския живот и рядко се появява в светлините на прожекторите. Тя се реалокира от столицата в родния си град Бургас и твърди, че там се усеща доста по-спокойна. Атлетичната дама се е посветила на сина си и на огромната си пристрастеност – бодибилдинга. За да бъде във висша форма, Златка съблюдава непоколебим хранителен режим – не употребява тлъсто месо, млечните артикули е лимитирала до най-малко и залага най-много на свежите зеленчуци, рибата и яйцата. Бившият сексуален модел споделя, че сладките изкушения въобще не я блазнят – нищо не е в положение да я отклони от строгата й диета. „ Трябва огромна воля и непримиримост! Бодбилдингът не е за лентяи! ”, отсича тогавашната еронична моделка.

Брюнетката постоянно дава отговор в обществената мрежа на въпроси, свързани с фитнеса, само че отвръща жестоко на всеки, дръзнал да я пита за персоналния й живот „ Ще помоля всички „ загрижени " да престанат да ми задават въпроси с вярата да схванат какво се случва с мен. Какво става в леглото ми не е публично притежание и не ви интересува. Имайте малко почитание! ”, гневи се плеймейтката.

Според осведомени Златка доста се опасява от зложелатели, неприятна сила и уроки . Преди години тя загуби първото си дете в напреднала бременност и от този момент си е внушила, че някой й е направил черна магия. Последвалите несполуки в любовта също си обяснявала по този метод. „ Сблъсквала съм се с доста неискрени хора! Много съм страдала и плакала! ”, споделя Димитрова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР