Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече не крие

...
Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече не крие
Коментари Харесай

Златка: Какво като спя с фитнес инструктор

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, към този момент не крие новият мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев, предава Уикенд.

Те са двойка от няколко месеца, откакто плеймейтката се раздели за повторно с бащата на детето си – Мирослав Недев.

Доскоро Димитрова криеше настойчиво настоящото си гадже, само че към този момент не се тормози да го демонстрира. Тя се нервира, че някои нейни приятелки иронизират специалността му. „ Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме почита. А до момента сякаш имах връзка с богат човек, който дори не заплаща дължимите пари за детето”, отсича брюнетката.

Атлетичната дама и приятелият й си разрешиха къса сантиментална отмора в италианската фешън столица Милано, само че към този момент се завърнаха на родна територия и още веднъж са в Бургас. От много време Златка живее в морския град и все по-рядко се завърта в столицата.

Плеймейтката и мускулестият треньор се срещнали във фитнес залата и в началото споделяли единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка към този момент била разграничена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал тъкмо неин вид. Той също има дете от предходна връзка, което е почти на същата възраст като дребния Миро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР