Златка Димитрова има нова любов и тя е... фитнеса. Красавицата

...
Златка Димитрова има нова любов и тя е... фитнеса. Красавицата
Коментари Харесай

Феновете скочиха на Черната Златка

Златка Димитрова има нова обич и тя е... фитнеса. Красавицата постоянно е упражнявала и е впечатлявала с красива фигура, само че от няколко месеца насам тя е запалена по тренировките с тежести. Злати показа, че от началото на лятото е трансформирала радикално хранителния си и подготвителен режим и с помощта на това дължи изявената си мускулатура.



Редица консуматори на обществените мрежи Facebook и Инстаграм не скриха удивлението си от фигурата на Злати и не стопираха да сипят суперлативи под фотосите, запечатали стегнатите ѝ форми. Все отново се откриха и такива, които споделиха мнението си, че във фигурата на Димитрова няма безусловно нищо женствено.

"Спри се! На нищо не приличаш към този момент ", "Ужас ", "Мъжко тяло ", това са част от мненията под последната фотография на Златка в Инстаграм. Други дами пък не разясниха добре или зле наподобява Златка, а се концентрираха върху уменията ѝ като родител. "Когато постовете от плочките са повече от тези с детето, някъде е мината границата. Дано този труд и ограничения не са за сметка на времето, прекарано с него.



Децата порастват като гъбки и отлитат бързо! ", гласеше един от жлъчните мнения под фотография на демонстриращата мускулите си Злати. Златка обаче не остави обстановката по този начин и незабавно се отбрани. "Детето си виждам ПРЕКРАСНО! Нищо не му липсва! Повярвайте ми ", написа плеймейтката.

източник:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР