Златка Димитрова е принудена да прекрати интимните си отношения с

...
Златка Димитрова е принудена да прекрати интимните си отношения с
Коментари Харесай

Бившият на Златка я раздели с настоящия

Златка Димитрова е принудена да приключи интимните си връзки с бургаския предприемач Галин Гочев поради някогашния си мъж и татко на детето й – Миро.


Миро бил гневен, че Златка обществено разгласи връзката си със притежателя на автомивка в Бургас. Той я заплашил, че в случай че не прекрати незабавно романса си с Гочев, бил кадърен да й отнеме родителските права над две годишния им наследник. Папараците на „ България Днес “ уловиха силиконката в миг на величествен скандал с Мирослав по време на събитие в столичен хотел в София

„ Внимавай по какъв начин ми приказваш, въпреки всичко съм майка на детето ти “, отвръщаше миската с сърдит и трептящ глас сред огромните паузи, които правеше до момента в който слушаше какво й подрежда Миро насреща. Димитрова на няколко пъти се опита да изясни, че не тя, а Галин е пуснал пръв без да я попита общата им фотография в инстаграм, с помощта на която връзките им станаха обществени. Изглежда Мирослав не искаше да слуша оправдания и непосредствено крещеше закани към скандалната си възлюбена, а Златка единствено повтаряше: „ Не ме заплашвай! “.

A post shared by ZLATKA DIMITROVA (@zlatka_dimitrova) on Aug 8, 2018 at 9:16am PDT

Димитрова не остана длъжна и упрекна някогашния си, че до краха в любовта им се е стигнало, защото той постоянно се наливал с другари и ставал различен човек. Мирослав Недев, наподобява въпреки всичко е постигнал задачата си! Общите влюбени фотоси сред брюнетката и бургаския татуиран батка Галин изчезнаха. Секнаха и лайковете под формата на сърчица, които досегашните гълъбчета разменяха. А най-прясно доказателство е, че Златка не присъстваше на рождения ден на дъщерята на Галин, с който до неотдавна демонстрираше близки връзки.

Дали тази разлъка не е знак, че Миро и Златка ще намерят пътя още веднъж един към различен, не е ясно. Двамата не престават да следват профилите си в обществените мрежи, което в днешно време е повече от показателно.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР