Златка Димитрова е от жените, които няма да премълчат, ако

...
Златка Димитрова е от жените, които няма да премълчат, ако
Коментари Харесай

Адреналинка скочи на Златка

Златка Димитрова е от дамите, които няма да премълчат, в случай че някой им направи забележка, която не е основателна или е просто свадлив и озлобен коментар. Съвсем скоро красивата плеймейтка показа красива своя кадър, на който я виждаме в ролята на балерина. Вероятно в никакъв случай не сме си представяли, че можем да забележим Златка в сходна светлина. Красавицата написа към фрагмента "Душа ", само че на британски.

В мненията някои консуматори, които очевидно са добре осведомени с балета и всичко обвързвано с него, побързаха да отбележат, че стойката на Димитрова не е вярна и има много да поработи върху сее си в това отношение. Един от мненията обаче породи по-сериозен спор, в който се намеси и самата Златка. Коментарът е написан от адреналинката Яна Христова, което го прави по-интересен, тъй като идва от човек, имащ опит в танците.



"Злати, нищо персонално, одобрявам те но това не е вярно. Падьоми, колена, тил. Има още доста да потренираш да не кажа, че на тази възраст е невероятно. Не се обиждай “, на пръв взор нищо съществено, само че последвалите отговори провокираха леко напрежение. Някои от потребителите, в това число адреналинката, се чудят дали става дума просто за реклама, или Злати е почнала да се занимава с балет. Самата тя обаче отговори изрично: "Ако прочетете статуса, ще разберете, че нито го упражнявам, нито е реклама! Типична линия на бг ", показа тя, включвайки се в полемиката.

Яна от своя страна отсече: "Да, разбрах, че е просто фотосесия. За човек, който се е занимавал дълги години с балет, това е грозно, само че дано да е Бг линия, по-успокояващо е. Поздрави скърбя, в случай че съм те обидила ". Златка разяснява, че Яна ѝ паднала в очите и дефинира държанието ѝ като "елементарно ". "Че и ме блокира, само че заради каква причина. ", приключва още един от мненията на Златка. Други консуматори опазиха плеймейтката, само че сагата се заплете още повече, откакто Христова се завърна в полемиката.

"Ето ме върнах се и не ми е доста прелестно, само че ми споделят, че доста си чешете езиците. Явно не ме разбрахте. Аз прилагателни не употребявам и не наскърбявам. Приемам градивна рецензия. Не съм инфлуенсър, професионална танцьорка съм. За вас съм елементарна селянка, злобарка и завистлива няма неприятно! Явно обичате да го взимате персонално и във вътрешността, отново няма неприятно! Бъдете здрави! ", гласи отговорът на Яна, с което се постави завършек на онлайн разногласието.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР