Злати е талантлив театрален режисьор, прогонен от столицата за две

...
Злати е талантлив театрален режисьор, прогонен от столицата за две
Коментари Харесай

Далеч от брега“ с Костадин Бонев

Злати е надарен сценичен режисьор, пропъден от столицата за две години. Изпратен е в дребен недодялан спектакъл, където се пробва да сложи пиеса, обсебила мислите му. Тя споделя за хора, които непрекъснато са следени и живеят в един непрекъснат боязън от наказване. С течение на времето кошмарите от пиесата стартират да се придвижват и в живота на трупата.
Това е сюжетът на новия филм на режисьора Костадин Бонев „ Далеч от брега “, който беше показан за първи път пред аудитория на 36-ото издание на фестивала на българския игрален филм „ Златна роза “ и които завоюва огромната премията на град Варна. Историята във кино лентата обаче разкрива още по-дълбоки пластове от човешката природа, в която страхът е единствено едната страна на монетата.
Главните герои в тази кино пиеса са актьорите Пенко Господинов, Стефан Вълдобрев, Жорета Николова, Йоана Буковска-Давидова, Луиза Григова и още доста други. Филмът е копродукция на България и Украйна, а дали концепцията за него е обсебила мислите на режисьора му, сходно на героя, за който той споделя, можете да чуете от Костадин Бонев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР