Златен глобус 2024 раздаде множество отличия в неделя вечерта. Но

...
Златен глобус 2024 раздаде множество отличия в неделя вечерта. Но
Коментари Харесай

Комични моменти на Златен глобус 2024: Дженифър Лорънс се пошегува, че ще напусне, ако не спечели

" Златен глобус " 2024 раздаде голям брой оценки в неделя вечерта. Но с изключение на премиите, лудориите зад кулисите, гафовете на сцената и историческите речи провокираха мненията на почитателите, пише .

 

Церемонията, извършена в хотел " Beverly Hilton ", даде началото на сезона на премиите за 2024 година и както при всяко шоу онлайн имаше някои холивудски шокиращи моменти. MailOnline разказа най-интригуващите моменти от нощта.

 

Дженифър Лорънс се пошегува, че ще напусне премиите " Златен глобус " 2024, в случай че не завоюва. Когато името ѝ беше обявено в категорията „ Най-добро осъществяване на актриса във филм – мюзикъл или комедия “, звездата от " No Hard Feelings " погледна към камерата и сподели: „ Ако не печеля, си потеглям ".


Само няколко минути по-късно нейната другарка Ема Стоун беше оповестена за победителка, само че Лорънс одобри загубата умерено и в последна сметка не си потегли.

 

Целувката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Публичната целувка на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе взриви социалните медии в неделя вечер. 27-годишният Шаламе, който беше номиниран за " Най-добро осъществяване на артист във филм – мюзикъл или комедия ", не можеше да откъсне очи от Кайли, даже измежду голям брой камери, ориентирани към двойката, до момента в който си размениха целувка по време на рекламна пауза.

 

Селена и Тейлър в дива клюкарска сесия

Тейлър Суифт и Селена Гомес провокираха спекулации измежду почитатели, защото наподобява имаха разгорещен диалог за Кайли Дженър и Тимъти Шаламет.

 

34-годишната Тейлър беше номинирана за премията за кинематографични и боксофис достижения – нова категория за глобусите за 2024 година – защото нейният филм от турнето " The Eras " загуби от " Барби " и бе забелязана да бъде утешавана от добрана ѝ другарка Селена Гомес.

 

Видеозапис от тяхната маса демонстрира двете певици и брачната половинка на Майлс Телър, Кели Спери, които водят извънредно оживена полемика. Феновете бързо започнаха да проучват клипа и да настояват, че Селена разказва по какъв начин е помолила Тимъти Шаламе за фотография - само че Кайли е споделила " не ".

 

Селена и Тимъти преди участваха в ролята на любовници във кино лентата на Уди Алън " Дъждовен ден в Ню Йорк " през 2018 година

 

Монологът на Джо Кой

Комикът Джон Кой се прицели в крал Чарлз в началния си монолог, като назова фамилията „ богато, бяло и нефункционално “, преди да се пошегува, че принц Хари и Меган Маркъл получават „ милиони за това, че не вършат безусловно нищо “.

 

Споменавайки " Короната ", Джон съпостави сериала с драмата на HBO " Succession ", като сподели на публиката: „ Succession има девет номинации. Просто страхотна поредност за богато, бяло, нефункциониращо семейство, цялото плетящо интриги - о, чакайте, това е " Короната ". Съжалявам. "

 

Джон се прицели в принц Хари и Меган Маркъл и техните постоянно подложени на критика документални сериали на Netflix. Позовавайки се на работните привички на Хари и Меган, Джон се пошегува: „ Хари и Меган Маркъл получиха милиони, с цел да не вършат безусловно нищо – и това е единствено от Netflix. “

 

Шегата провокира забележима реакция от изпълнителния шеф на Netflix Тед Сарандос, който се засмя на шегата.

 

Тейлър не се забавлява от шегата за Травис

Тейлър Суифт наподобява не се впечатли, откакто стана цел за една от шегите на Джо Кой. 34-годишната певица, чийто концертен филм " The Eras tour movie " беше номиниран в новата категория за кинематографични и боксофис достижения, само че загуби от " Барби, се наслаждаваше на чаша шампанско, преди 52-годишният Кой да се пошегува за романса ѝ с Травис Келсе.

 

Той сподели: „ Голямата разлика сред " Златните глобуси " и НФЛ е, че на " Златните глобуси " има по-малко фотоси на Тейлър Суифт “. След това камерата сподели Суифт, която отпива философски от питието си и не съумява да се усмихне.

 

Килиан Мърфи от " Опенхаймер "   завоюва възхищението на съпругата си, откакто научи, че е спечелил " Златен глобус " за „ Най-добър артист във филм – драма “. Само секунди след разкриването на спечелилия брачна половинка на ирландския артист - Ивон Макгинес, го хвана за лицето и го целуна. Ирландската актриса носеше алено червило, което не инцидентно се придвижи върху носа на Килиан. След обезверен опит да го изтрие, Килиан реши да остане яркочервения отпечатък, до момента в който се приближаваше до сцената, с цел да одобри достойнството. „ Първи въпрос, имам ли червило по целия си нос? “ – попита той звездната аудитория от трибуната.

 

Айо Едебири благодари на хората, които дават отговор на имейлите ѝ

Айо получи премията за " Най-добро осъществяване на актриса в комедиен сериал " за ролята си в „ Мечката “. Актрисата изнесе една от най-сърдечните речи за вечерта, като благодари на всички - от сътрудниците си до асистентите, че са дали отговор на имейлите ѝ.

 

" Всички там ", сподели тя. „ Това е моето семейство, доста ви обичам. За мен е чест да работя с вас и да пораствам дружно с вас. Актрисите, с които бях номинирана, също, както и моето семейство, също ви обичат “, сподели тя под бурни възгласи. „ Всичките ми сътрудници и мениджъри, асистенти. Хората, които дават отговор на имейлите ми. Благодаря ви, че отговаряте на моите луди, луди имейли ".

 

Кевин Костнър потвърждава, че е почитател на " Барби "

Кевин Костнър се оказа почитател на " Барби ", защото рецитира разговор от кино лентата. 68-годишният артист беше един от водещите на блестящото събитие дружно със звездата от " Барби " Америка Ферера.След като тя му направи комплимент, като сподели, че е почитател на кино лентата му " Бодигард ", и цитира емблематична сцена, Кевин последва, като рецитира нейния монолог на " Барби ".

 

„ Знаеш ли, безусловно е невероятно да си жена. Толкова си красива и толкоз интелигентна и ме убива, че не мислиш, че си задоволително добра “, цитира я той, добавяйки: „ Това беше сносно “.

 

Слисаната Ферера отговори: „ Ти, Кевин Костнър, научил си наизуст моя монолог за женствеността от " Барби "? “, попита тя, на което той занимателно отговори: „ Не “ и продължи: „ Но това в действителност е значимо послание… и постоянно ми припомня какво е допустимо във кино лентата “.

 

„ Това просто ми припомня, че когато не бързаме, когато успеем да го създадем вярно, когато филмът работи по най-хубавия си метод, може да става дума за моменти, които в никакъв случай, в никакъв случай не забравяте… просто сте имали един от тези моменти “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР