Златан Ибрахимович се върна към януари месец през 2021-а година,

...
Златан Ибрахимович се върна към януари месец през 2021-а година,
Коментари Харесай

Златан за Лукаку: Майка му ме прокле с нейните ритуали

Златан Ибрахимович се върна към януари месец през 2021-а година, когато се изправи със своя Милан против Интер за Купата на Италия. Тогава той влезе във устен спор и съвсем физически с тогавашния нападател на „ нерадзурите” Ромелу Лукаку.

Двамата влязоха в сериозен спор, който се придвижи и оттатък футболното поле, като двамата станаха обект на рецензии от почитателите.

„ В този мач първо той първо влезе в спор с Романьоли, а след това и със Салемакерс”, стартира шведският таран в изявление за италианската преса.

„ Опитах се да ги защитя, само че той ме нападна персонално. Бях шокиран, защото бяхме съотборници в Ман Юнайтед. Лукаку има огромно его и мисли, че е първенец и е доста мощен. Израснал съм в гето в Малмьо, а когато някой се държи по този начин с мен, аз го слагам на място”.

А по какъв начин Златан го е контраатакувал? „ Атакувах го в слабото му място – ритуалите на майк му. След това той загуби надзор. Въпреки това, бях в неприятно въодушевление, защото загубихме и получих червен картон. Тогава се контузих и всичко неприятно се случи. Не знам какво направи Лукаку с ритуалите на майка му към мен…

„ Тогава помолих моите почитатели да се молят за мен. Надявах се да го срещна скоро някъде, даже на улицата. Но тези неща не се вземат решение по този начин. Не ненавиждам никого, минимум Лукаку”, увери Златан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР