Златан Ибрахимович е съвсем близо до завръщането си на терена

...
Златан Ибрахимович е съвсем близо до завръщането си на терена
Коментари Харесай

Ибрахимович е близо до рекорд в Серия А

Златан Ибрахимович е напълно покрай завръщането си на терена за Милан, а идната му цел е да усъвършенства връх, който сега е владеене на някогашния бранител на клуба Алесандро Костакурта, написа италианският вестник Gazzetta dello Sport.

41-годишният шведски нападател е отвън игра от май предходната година поради интервенция на коляното, която той забави, с цел да може да играе до края на предишния сезон, приключил със спечелването на купата в Серия А за гранда от Милано. Въпреки дългото неявяване Ибрахимович не възнамерява да приключи спортната си кариера и работи по възобновяване си. Той бе в групата, само че остана на аварийна пейка при последните два мача на Милан в шампионата.

При идващото си попадение в Серия А обаче Златан Ибрахимович ще се трансформира в най-възрастният голмайстор в историята на шампионата. Шведът към този момент е трети в тази класацията, като за последно се разписа на 40 години, 3 месеца и 6 дни. Настоящият собственик на върха е Костакурта, който отбелязва попадение в шампионата на 41 години и 25 дни. Ибрахимович към този момент мина тази възраст, тъй че при идващия му гол, ще оглави класацията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР