Златан Ибрахимович е бил изненадан от дребнавия и задръстен манталитет

...
Златан Ибрахимович е бил изненадан от дребнавия и задръстен манталитет
Коментари Харесай

Ибрахимович попиля дребнавия Юнайтед - удържали 1 паунд от заплатата му, защото...

Златан Ибрахимович е бил сюрпризиран от " дребнавия и задръстен нрав " на Манчестър Юнайтед. Ибра напомни малък епизод, който го вбесил неимоверно доста и той вдигнал даже скандал на шефовете си.

" Всички считат, че Юнайтед е първокачествен клуб, един от най-богатите и най-мощните в света и видяно извън, и на мен по този начин ми се струваше. Един ден бях в хотела с тима преди мач. Бях жаден, по тази причина отворих минибара и изпих плодов сок. Играхме и по-късно се прибрахме. Мина известно време. Пратиха ми ведомостта. Обикновено не я виждам. Правя го единствено в края на годината. Но този път, не знам за какво, ми стана любопитно и разбрах, че от месечната ми заплата са удържали един паунд. Обадих се на мениджъра на тима: " Извинете, за какво взехте паунд от заплатата ми? ". Мениджърът на тима погледна и сподели: " Това беше плодовият сок от минибара ". " Шегуваш ли се, съществено? ". " Не, няма смешка - в случай че поискате нещо, би трябвало да платите за него ". Разбира се. Но аз не отидох в хотела по лично предпочитание. Не бях на отмора. Беше работното ми място. Бях там поради Манчестър. И съм жаден, би трябвало да пия. Не мога да изляза на терена обезводнен ", описа шведът в своята автобиография.
свързани новини5430на 04.12.2021
" Можете ли да повярвате? Паунд? Нещо сходно в никакъв случай няма да се случи в Италия. Това са детайлите, които вършат разликата и печелят уважението на играчите. Така и не разбрах дали са такива единствено в Манчестър, или в цяла Англия ", споделя нападателят на Милан.

Възмущението на Ибра от тесногръдието в Юнайтед не се изчерпва единствено с тази детайлност, написа " Телеграф ". " Всеки ден ми желаеха документите, с цел да вляза на подготвителното поле. Свалях прозореца и споделях на индивида на вратата: „ Слушай, приятелю, от един месец пристигам тук всеки ден. Аз съм най-хубавият състезател в света. Ако към момента не ме разпознавате, сте получили неверната работа ", споделя още Златан.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР