Зинедин Зидан следи отблизо английското първенство и очаква скоро да

...
Зинедин Зидан следи отблизо английското първенство и очаква скоро да
Коментари Харесай

Зидан само чака да уволнят Моуриньо

Зинедин Зидан следи от близко британското състезание и чака скоро да получи оферта от... " Манчестър Юнайтед ". Това разкрива " Дейли Мейл ", базирайки се на близки другари на французина.

Зидан изведе " Реал " Мадрид до 3 поредни трофеи в Шампионската лига, а по-късно изненадващо разгласи, че напуща поста при " белите " преди началото на сегашния сезон. От тогава той е без работа.

В " Юнайтед " пък се приказва за голям разрива в връзките сред управлението и мениджъра Жозе Моуриньо. Специалния недоволства от незадоволителното входящи прехвърляния, а след загубата на отбора от " Брайтън " се заприказва още по-усилено за промяна отпред на " алените дяволи ".
В " Манчестър Юнайтед " не мислят за Зидан. Подкрепят Моуриньо Специалния няма да се раздели с поста си след загубата от "Брайтън "
След мача от управлението оповестиха, че застават компактно зад Моуриньо, само че в понеделник (27 август) следва ново тестване за отбора и мениджъра - мач против " Тотнъм ".

Зидан се надява на неуспех в конфликта, който съществено ще разклати позициите на португалеца, настояват от английското издание.

Бившият треньор на " Реал " бе спряган за правоприемник на Дидие Дешан отпред на френския народен тим при неуспех на отбора на международното състезание в Русия. " Петлите " обаче завоюваха купата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР