Зинедин Зидан се завръща във футбола. Французинът призна, че много скоро

...
Зинедин Зидан се завръща във футбола.
Французинът призна, че много скоро
Коментари Харесай

Зидан разкри, че се завръща

Зинедин Зидан се завръща във футбола.

Французинът призна, че доста скоро още веднъж ще работи като старши треньор. За последно той бе отпред на „ Реал “ (Мадрид), откъдето си потегли през 2021 година.

Той е единственият експерт с три следващи трофеи в Шампионска лига, само че все пак досега отхвърли редица оферти за работа. Бе свързван с тимове от Серия А и Висшата лига през това време.

„ Скоро ще се завърна - сподели Зидан пред RMC Sport. - Почакайте още малко. Съвсем скоро ще е. Близо съм до това още веднъж да стартира работа ”.

Признанието му даде звук на спекулации, само че истината е, че към днешна дата Зизу е най-близо до това да смени някогашния си съотборник Диде Дешан отпред на Франция. Селекционерът на „ петлите “ е с изтичащ в края на годината договор и все по-вероятно е идният Мондиал в Катар а бъде лебедовата му ария отпред на отбора. Дешан и Зидан бяха съотборници в националния тим, а двамата победиха на международните финали вкъщи през 1998 година, бяха дружно и при спечелването на Евро 2000, както и в „ Ювентус “.

Именно грандът от Торино е другият евентуален нов тим на Зизу, където актуалният ментор Масимилиано Алегри изпитва съществени усложнения. Шансовете обаче са надалеч по-малки, откакто президентът Андреа Аниели обществено се застъпи за италианския треньор след серията незадоволителни резултати в Серия А и Шампионска лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР