Зимните спортове определено изискват финансов ресурс. Екипировката е едно на

...
Зимните спортове определено изискват финансов ресурс. Екипировката е едно на
Коментари Харесай

Ски ваканция за милиони

Зимните спортове несъмнено изискват финансов запас. Екипировката е едно на ръка. Следват въжен превоз карти, настаняване, изхранване. Но има някои места в Европа, където парите нямат изключително значение , защото така и така е мъчно да ги изчислим.

Алпите, луксът и разточителното самодоволство постоянно са вървели ръка за ръка. В планинската верига има не едно и две места, където може да похарчим десетки, а за какво не и стотици хиляди за ски почивка . Ако ги имаме, несъмнено.

 Снимка 336287

Chalet N

Chalet N е дървена вила в характерен алпийски жанр. Разполага с 10 спални, които могат да се наемат против скромната сума от 700 хиляди евро на седмица . Комплексът е измежду най-скъпите в Алпите и предлага неповторимо комбиниране от дърво, скъпи материали и всевъзможни капризи.

 Снимка 336286

" Тук може да загубите себе си и да се намерите още веднъж " , гласи слоганът на вилата. На разположение на гостите са персонален готвач и иконом, които извършват всяка тяхна волност. Има даже особено нает личен състав, чиято задача е да поставя части трюфели във всеки поднос с храна.

 Снимка 336284

Chalet N разполага с под земята басейн, където ни стопират дъха кристални полилеи. Може да им се любуваме, до момента в който релаксираме на вибриращи водни кревати , а в това време ни прислугват. В SPA центъра е цялостно с капризи, а пред вилата има две горещи вани.

 Снимка 336290

Ако някак преборим себе си и решим въпреки всичко да се откъснем от този разкош и да покараме и ски, специфичен асансьор ни води непосредствено до пистата наоколо.

Публикация, споделена от Ludwigs.nl (@ludwigsnl) на Юли 21, 2016 в 8:16 PDT

Cheval Blanc

Някои дефинират курорта Куршевел във френските Алпи като столицата на ските. За други той е столица на лукса. Станало нарицателно за място, където не е за всеки, планинското градче предлага куп благоприятни условия да пръснем крупна сума пари единствено за няколко дни .

 Снимка 336303

Една от тях е точно хотелът Cheval Blanc . Комплексът разполага с 34 стаи, самостоятелна вила и VIP апартамент. Обслужването тук също е персонално и нищо чудно да се почувстваме като че ли сме на посетители на баба. Но баба милионерка!

 Снимка 336301

Персоналът с ненаситност ще ни смъкна ски обувките, ще ни предложи масаж и чай, тъкмо както го обичаме. Ще стоплят ваната ни, още до момента в който сме по скатовете и ще покрият спалнята с обичаните ни цветя.

 Снимка 336305

Разбира се, против съответните хиляди в евро. Ако въпреки всичко някак ни доскучае в SPA центъра или около приказния басейн , може да се отбием на шопинг в бутика на Louis Vuitton.

 Снимка 336300

А за сгряване след ски ни предлагат чорба със златни люспи и самун от трюфели в ресторанта на хотела, носещ справедливо три звезди на Michelin.

 Снимка 336302

Ultima Gstaad

В швейцарския алпийски курорт се намира първокласен бутиков хотел , който предлага тридневна детокс стратегия против скромните 15 хиляди евро . Комплексът съчетава всички хотелски улеснения с уединението на вила.

 Снимка 336346

Бронз, мрамор и фрапантен разкош ни посрещат още от вратата, с цел да ни преведат в един различен свят, където почивката е обезпечена. В Ultima Gstaad на фундамент се слагат освен грижата за клиента, само че и модерното изкуство .

 Снимка 336347

Прозрачно пиано и ретро автомобил , изрисуван с образа на Доналд Дък, може на пръв взор да контрастират с цялата конюнктура, само че в действителност придават уникалността на хотела.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР