Зимните ни курорти трескаво се подготвят за посрещането на туристите

...
Зимните ни курорти трескаво се подготвят за посрещането на туристите
Коментари Харесай

Тридневни пакети в зимните курорти от 400-1500 лв., куверти за ЧНГ-200 лв.

Зимните ни курорти трескаво се приготвят за посрещането на туристите за Нова година. В Банско съвсем всички места за настаняване към този момент са резервирани, има и запитвания в последния миг.
Българи, румънци, гърци и турци са резервирали новогодишната си почивка още преди месеци.

„ Тридневният пакет коства към 1500 лв.. Има дребна разлика, според от това дали е настаняване в двойна стая, в апартамент или в студио. Хотелът е безусловно цялостен, подготвили сме и хранителни изкушения за нашите посетители, ще има цели прасенца, сьомга, цели пуйки и доста други забавни неща”, изясни шеф на хотел пред БТВ.

Семейство с две деца ще почива за към 3 000 лв., а преди дни в комплекса отвори порти детски ъгъл за улеснение на родителите с дребни деца.Механите са многочислени, по тази причина и постоянно ще се откри маса за искащите да честват отвън стените на хотелите.

Капацитетът на хотелската база за Нова година в Пампорово също е ангажиран на 100 %. Тук главно ще почиват българи, румънци, турци, гърци, руснаци и ирландци. Кувертите за празничната нощ варират от 100 до 200 лева За скиорите са отворени шест писти, а дневната въжен превоз карта е 62 лева С нея може да се употребява 15% отстъпка за спа център.

В Пампорово празниците посрещат над 6000 души. Тридневен празничен пакет в петзвезден хотел в Пампорово излиза към 450 лева на човек. Кувертите за празничната вечер варират от 100 до 200 лева, според от категорията на хотела.Антон Илиев, сложен шеф в Пампорово, изяснява, че гостите се посрещат с европейско меню, само че се натъртва и на родопските специалитети.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР