Зимни протести биха били с много по-тежък негативен заряд.Това каза

...
Зимни протести биха били с много по-тежък негативен заряд.Това каза
Коментари Харесай

Политолог: Радев да обере недоволството на зимата е сметка без кръчмар

Зимни митинги биха били с доста по-тежък отрицателен заряд.Това сподели в изявление за БНР политологът и учител в УНСС Александър Димитров.

" Ако има зимни митинги, те ще са по-различни от тези, които неотдавна наблюдавахме и могат да ескалират напрежението до други размери. Следващото национално неодобрение ще е с доста по-голяма амплитуда и доста по-голямо напрежение. Зимата на нашето неодобрение - екшън вид. "

Според него няма капацитет за държавно управление, тъй като въпросът е освен кой с кого " може да се сдружи политически, а какво ще възпроизведе това сдружаване, и оттова към този момент да приказваме за капацитет на някакво държавно управление, което въпреки всичко да изтрае най-малко малко ".

Няма условия и за държавно управление на малцинството, добави Димитров. По думите му държавно управление на малцинството значи, че изнапред подкрепилите го партии не са в съдружно съглашение и има една или две партии-носители, които разчитат непрестанно на плаваща поддръжка по разнообразни въпроси.

 Снимка: БНР

" Напролет доста късно ми се коства. Напълно е допустимо в края на февруари да сме на избори. ", прогнозира Александър Димитров.

Той не чака консултациите при президента да възпроизведат резултат и " нещо позитивно да пристигна от тях ".

Във връзка с тезата, че на партиите не им се ръководи и ще оставят президентът да обере негативите на зимата посредством служебно държавно управление, преподавателят означи:

" Президентът няма избор. Ако не се спогодят, ще има служебно държавно управление, което ще, не ще, ще е в рецесията. Не е въпросът единствено до зимата, през пролетта няма да сме в доста по-различна обстановка, в противен случай - може да е още по-лоша. Така че тази сметка е малко сметка без кръчмар. "

За последващи предварителни избори в края на зимата Димитров счита, че поради предстоящата още по-ниска изборна интензивност може и " напълно други партии могат да влязат, може да има нови играчи още веднъж, може да има форми на предизборни обединения, които да опитат различен вид преразпределение на гласовете ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР