Зимната обстановка в населените места от община „Родопи” е спокойна.

...
Зимната обстановка в населените места от община „Родопи” е спокойна.
Коментари Харесай

Зимната обстановка в община „Родопи” е спокойна, няма села без ток и вода


Зимната конюнктура в обитаемоте места от община „ Родопи” е спокойна. Всички пътища на територията на общината са отворени и са проходими при зимни условия. Няма информация за закъсали коли. Републиканската и общинска пътна мрежа е почистена и обработвана против обледяване. И все още машините на компанията, ангажирана със снегопочистването в общината са на терен и не престават да работят.

По последни данни няма обитаеми места без електрозахранване, вода и телекомуникации. Няма информация за паднали дървета или срутване на земна маса.

Във високите обитаеми места Ситово, Лилково, Бойково, Скобелево и Дедово новата снежна завивка е към 50-60 см. Към момента продължава да вали. Заради мощния ентусиазъм напразно тук-там се образуват снегонавявания.

От община „ Родопи” припомнят на водачите да излизат на пътя единствено с добре готови за зимата коли и да карат със съобразена с изискванията скорост, защото са вероятни заледявания.

От общината са в непрекъснат контакт с всички институции, имащи отношение по зимната подготовка и приканват при спешна обстановка да се подава информация на дежурния телефон 032/ 604 -139.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР