Зимата си вече си отива и, логично, всички все повече

...
Зимата си вече си отива и, логично, всички все повече
Коментари Харесай

Комарите си намериха майстора това лято

Зимата си към този момент си отива и, разумно, всички от ден на ден започваме да мислим за топлите месеци, летните страсти и за това по какъв начин ще прекарваме повече време на открито.
 Кръвна група, пот, бира, цвят на облеклата и за какво комарите хапят едни хора повече от други
Защо комарите хапят едни хора повече от други

Няма едно пояснение

За страдание, част от хубавото време са и дразнещите инсекти като комарите. За благополучие, от Thermacell има с какво да ни зарадват. Компанията има дълготраен опит в създаването на системи за предварителна защита против нездравословното деяние на насекомите, а в този момент показва и Liv - умна система за отбиване на комарите.

Работата на Liv елементарна - системата свързва голям брой репелертни устройства в образован хъб. Него пък управляваме с Amazon Alexa или Гугъл Assistant, които ни разрешават да спрем нашествието на комарите от разстояние, в избран миг и час или просто да настроим таймера и да забравим за досадното жужене.

Умната система на Thermacell не е належащо да работи непрекъснато, тъй като и самите ние не сме под намерено небе непрекъснато. А преди да се наложи да ги презареждаме, касетите на репелентните устройства би трябвало да устоят един сезон - към осем часа седмично в продължение на 12 седмици.

Голямата работа в Liv се пада на дейната съставна част метофлутрин (около 5.5%), дребни количества от който се отделят във въздуха посредством устройствата от време на време под формата на пара.

Отделеното количество е без аромат и обезпечава отбрана от комари в радиус от шест квадратни метра. От компанията твърдят, че репелентите са устойчиви на атмосферни въздействия и не се постанова да се разглобяват и сглобяват всяка година, откакто един път са конфигурирани.
 Bug Bite Thing - устройството, което ни оказва помощ да се оправим с ухапвания от комари и други инсекти
Джаджата, която оказва помощ да се оправим с ухапванията на комарите

Ефективна и против редица други инсекти

Всъщност Thermacell създават тази умна система от много време. Но не щеш ли напъните им към този момент са дали резултат, тъй като тя към този момент е на пазара и налична за поръчки. И, да, не е евтина - цената ѝ стартира от 699 $. Но в случай че работи както е дадено, Liv си коства инвестицията - изключително за тези, които прекарват доста време навън в топлите летни дни и вечери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР