Зимата ще се усети днес - ще вали и дъжд,

...
Зимата ще се усети днес - ще вали и дъжд,
Коментари Харесай

Зимата ще се усети днес, по Черноморието дъжд и 2 бала вълнение на морето

 Зимата ще се усети през днешния ден - ще вали и дъжд, и сняг. По-значителни количества се чакат в Западна България. Жълт код за рисково време важи за Видин, Монтана, Враца, София, София област, Перник и Кюстендил.

Днес ще бъде най-вече облачно, на доста места с превалявания от дъжд. В западните региони има условия за обилни количества. В крайните южни планински елементи ще духа сдържан до мощен вятър от юг-югозапад и там е допустимо да прегърми. В останалата част от страната вятърът ще е най-вече слаб от североизток и с него ще прониква по-студен въздух.

В северозападните региони дъждът ще се примесва със сняг, а в Западния Предбалкан ще образува и тънка снежна завивка. Максималните температури ще са от 2°-3° в северозападните до 14°-15° в крайните южни региони. 

Над планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1600-1700 метра - от сняг, в Стара планина и на по-малка височина. Ще духа мощен, по високите и откритите елементи и краткотрайно плевел югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са от 9-10° в северните до 14-15° в южните региони. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР