Зимата бавно и неумолимо настъпва и все по-дългите и студени

...
Зимата бавно и неумолимо настъпва и все по-дългите и студени
Коментари Харесай

Къде да пътуваме през зимата, ако не караме ски? 11 прекрасни кътчета на България за ценители

Зимата постепенно и непреклонно настава и все по-дългите и студени дни си проправят път в всекидневието ни. Това е реалност, който не може да избегнем, само че можем да създадем по този начин, че зимният ваканционен сезон да бъде по-пълен с приятност и задоволство.

Това не е някаква фикс концепция, а по-скоро концепция за смяна, тъй като в действителност и зимата е прелестна със своята студена хубост.

Нека да избягаме от суетата на огромния град, ежедневните грижи и блъсканица, като да вземем за пример пояздим кон, вместо да стоим по през целия ден пред компютъра или тв приемника.

Защо да не се разходим по някоя от многочислените екопътеки, които ще ни отведат до прелестни места, цялостни с история.

За благополучие на територията на България за малко време можем да се озовем в планината, където ще дишаме чистия въздух измежду тишина и успокоение.

Подбрали сме 11 прелестни кътчета в България, които са подобаващи за търсещия различен туризъм странник, който не се интересува от скъпи зимни удоволствия в препълнени курорти, а избира да опознава дребните благосъстояния на нетрадиционните зимни дестинации.
 11 хрумвания за зимни дестинации в България, в случай че не карате ски  11 хрумвания за зимни дестинации в България, в случай че не карате ски  11 хрумвания за зимни дестинации в България, в случай че не карате ски  11 хрумвания за зимни дестинации в България, в случай че не карате ски
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР