„Зима в рая”, нова книга от автора на хита „Перфектната

...
„Зима в рая”, нова книга от автора на хита „Перфектната
Коментари Харесай

Изневяра, тайни и преобърнати съдби в тропическата Коледа на „Зима в рая”

„ Зима в рая”, нова книга от създателя на шлагера „ Перфектната двойка” Елин Хилдебранд, излиза на български, с цел да придвижи читателя в ситуацията на тропическата Коледа. „ Зима в рая” – ексцентричното комбиниране сред романс и престъпна история, с което Хилдебранд става известна – отваря прозорец към преплетени ориси, фамилен живот, облечен в секрети, и към неуместната истина, че не всички са почтени в парадайса.

Новата година стартира по нормалния си метод за Айрийн Стийл. Старата рутина я прихваща и няма аспект колелото да се завърти отвън своето добре познато русло. Мъжът на Айрийн, Ръс, е отпътувал на следващата си дълга командировка. В работата ѝ назряват проблеми, а двамата ѝ синове са надалеч от нея, заети да се оправят със личните си животи. Не е доста това, което е останало от фамилията ѝ. Но въпреки всичко – като всички други – и Айрийн таи вяра, че новата година ще донесе със себе си някаква положителна смяна.



До момента, в който късно позвъняване я известява, че мъжът ѝ е мъртъв, умрял в злополука с хеликоптер на остров в Карибите. Островът е райско кътче за хора с доста пари, Ръс въобще не би трябвало да бъде там. Но една загадка пропуква бента, с цел да се излеят всички други, и скоро Айрийн научава, че любящият ѝ брачен партньор е собственик на първокласна милионерска вила, а също и че е имал второ семейство. Наранената и объркана жена лети дружно със синовете си до мястото, крило години наред неподозирания втори живот на мъжа ѝ. Тя си мисли, че желае да научи всички тайни… само че това значи да опознае острова и неговите жители.

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд се прочува с неповторимия си жанр, бленда сред типичен романс и престъпна конспирация. За пейзаж на историите си тя избира тропически острови, отдалечени от сивотата на деня – кътчета от парадайса на Земята. Но под блестящата фасада постоянно се крият мрачни пристрастености и секрети, за които хора са подготвени да убиват. Коледата се чества и на плажа в „ Зима в рая”, а героите на Хилдебранд жертват всичко, което в миналото са вярвали, че имат, с цел да извоюват живота, който знаят, че заслужават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР