Зима, ти беше прекрасна и уютна, но е време да

...
Зима, ти беше прекрасна и уютна, но е време да
Коментари Харесай

5 начина да приветстваш пролетта и да се заредиш с вълнуващи емоции

Зима, ти беше прелестна и уютна, само че е време да ти кажем довиждане! Пролетта на 2022 година дава обещание да бъде доста ярка и продуктивна. Безспорно най-важното, от което всички се нуждаем, е едно ново начало - рестарт на всичко към нас, вътрешен баланс, актуализиране на дрешника, козметичната чантичка и изцяло презареждане на духа и тялото.

С по-топлото време, което се настанява, най-сетне е време да освежиш себе си, дрешника и дома си, прогонвайки всичко тъмно и сивкаво далеко. Ако се чудиш от кое място да започнеш, ние сме тук, с цел да ти подскажем кои са петте неща, с които да поканиш пролетта в живота си и които сигурно ще ти донесат силата и усмивките, от които се нуждаеш. А по-късно, с твоя шопинг лист в ръка ще те отведем на пролетното издание на базара на изкуствата " Градски шумотевини " в Mall of Sofia, което следва в двата уикенда преди Великден.
Поглези се
... даже и единствено с един артикул! Усещане за галещи всяка частица от тялото ти лъчи, несравними естествени аромати и лекост, която единствено пролетта може да донесе - не е ли всичко, което си чакала цяла зима? Премахни непотребното и зарадвай кожата си с натурална козметика, криеща в себе си магията на естествените съставки. 

 е българска марка, основана от висококвалифицирани експерти в региона на натуралната козметиката. Брандът предлага многообразие от приятни, леки, ароматни и отпускащи сетивата кремове за лице, масла, сапуни и шампоани, които са скрили в себе си същинска магия. Един изцяло нов свят, в който естествените, естествени съставки са на фундамент и всяка капка е заредена с обич. С тяхна помощ ще бъдеш изцяло подготвена за завършения на ръба на горещия празненство сезон!


Усети аромата на пролетта

Знаеш ли, че освен пролетното разчистване на дома може да ти донесе чувството да поканиш пролетта непосредствено на мекото и комфортно канапе? Последвай образеца на Майката природа и внеси онази нужна доза прохлада на пролетни цветя благодарение на подобаващите аромати, които да се разпрострат към теб. 

Директно от топлата фамилна работилничка на до твоето уютно местенце доближават ръчно налетите ароматни свещи от естествен восък. Ванилия, късчета круша, ароматен мед... Как да не обичаш пролетта! Ароматните свещи на марката са ръчно изработени от еко соя и имат доста високо качество на ароматите и етеричните масла, употребявани за изработката им. А това, че са 100% рециклируеми е просто гениално. Просто е - отваряш бурканчето, ароматът изпълва всичките ти сетива, а постепенно догарящият пламък те обгръща в самодоволство... като скътана в топлото си гнездо чайка. И насладата не свършва...


Зарадвай кокетката в теб
Ако си следила водещите трендове за новия сезон, то чудесно знаеш, че водещите цветове ще бъдат лъскавото розово, портокаловото, зеленото, невенът, морското синьо, аквареловото люляково, маслено жълтото и студеното индигово.

Ослепителни и ярки, роклите и аксесоарите, ръчно направени с обич за теб от  ще те разсънят за нови завършения и сигурно ще създадат да изглеждаш повече от зашеметяващо в очите на близките. Ефирни рокли с тънки презрамки, елегантни ретро рокли с дантела или гривни от естествени камъни, изборът е напълно твой, само че сигурно каквото и да избереш ще те накара да очароваш всички с визията си, тъкмо както всяко едно пролетно цвете пленява с почтената си хубост. 


Кажи ДА на новото
Избягай от скуката и излез самоуверено от зоната си на комфорт. Остави се на пролетта да те завладее напълно и да ти показа повече от своите пъстроцветни страни. Убедени сме, че обожаваш провокациите и точно в този момент е времето да черпиш с цялостни шепи от живота!

ще те запознае с античната традиция на изобразяване с къна, обгърната в символика. Ако си любопитна да се докоснеш до отминалите времена, в които дамите са се събирали на седенки и в диалозите, споделеното време и женските ритуали, са се вдъхновявали и развивали женската си сила, само че и са намирали време за разкрасителни процедури, то това е твоето бягство от действителността. 


Направи положително
Период на обновяване и възобновление, пролетта носи на всички ни доста благополучие и успокоение. Съвсем скоро е и един от най-светлите празници Великден, с който идва и вярата за повече доброта в дните ни. Ти самата можеш да бъдеш светлината в нечий ден и да го усмихнеш, помагайки му, когато е най-затруднен. 

От 1998 насам поддържа дами и деца в сложни моменти. В ателието измежду другари се създават красиви сувенири от естествени материали, а приходите оказват помощ на тези, които имат най-голяма потребност. Всяка хубост, която можеш да закупиш за своя дом, е направена от грижовните и деликатни ръце на майка в затруднено състояние и има една едничка цел - да те зарадва, да ти донесе топлота и любов и по едно и също време с това да направи живота на всички тези дами и деца мъничко по-лек. А положителното както знаем е заразно и след себе си единствено може да донесе още повече положително и мир. А белким това не е толкоз скъпо през днешния ден...



Пролетта раздава обилно топлота и точно в този момент е точното време за смяната в живота ти, която да ти донесе още повече усмивки и готино въодушевление. А най-хубавата вест е, че в два следващи уикенда на април (9 и 10, 16 и 17 април от 11:00 до 20:00 ч.) ще се трансформира във вълшебно местенце, събиращо на едно място изкуствата, занаятите и ръчно направените хубости.

Специалното ще те потопи в една пъстра приказка, в която основни настоящи лица ще бъдат надарени и цветни актьори и занаятчии, специализирали уменията си в натурална козметика, дизайнерски бижута, облекла и аксесоари, празнични украшения, сапуни, свещи, вино, шоколад, картички, плетива, изобразяване с къна… Всички те с удоволствие ще ти подарят парченце от любовта си посредством майсторските си творения и ще затвърдят още един път, че най-любимият и магичен сезон в действителност е пролетта!

Палитрата от прелестни актьори, с които арт базарът ще те срещне в първия уикенд на събитието са City Cocoon BG, Chaika Shop, Poxy Love, MARTys-knitting, Bayalahandmade, Beecome Green, Atelie Desire, СеИргийка Seirgiyka, Horn Jewelry - Handmade by Alex Nikolo, Reality bio Wine, NV Accessories, SophieGshop, Silver Doks, Фондация Рождество Христово, MehndiBaiManu, Lavoga, Dress by Emy Boutique.

Ние нямаме самообладание да се насладим на арт уикенда и да се поглезим с нещичко за душата. Убедени сме, че ще бъде приказно! Да се срещнем там!

* Mall of Sofia провежда " Градски шумотевини " взаимно с " Базар на изкуствата " през уикендите 09.04 – 10.04 и 16.04 – 17.04 от 11 ч. до 20 ч.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР