Зейнеб Маджурова се радва на нова работа в Би Ти

...
Зейнеб Маджурова се радва на нова работа в Би Ти
Коментари Харесай

Зейнеб и мъжа й разделени на Коледа, вижте причината

Зейнеб Маджурова се радва на нова работа в Би Ти Ви, само че и тя е повода да е разграничена от мъжа си. Двойката, която така и така прекарва доста време разграничена, в този момент може да не прекара дружно даже празниците. По Коледа водещата за първи път от години няма да пътува за Лондон при бащата на детето си.Това ще бъде първата Коледа, която Зейнеб ще изкара в България, откогато познава мъжа си – милионера Стоян Балевски.

Самата водеща преди дни показа в ефира на Би Ти Ви, че по това време на годината нормално пътува за Лондон. Правела го всяка година, само че този път щяла да пропусне. Преди да роди, Зейнеб прекарваше в Англия най-малко половината време от годината, с цел да бъде със Стоян, който от дълго време се е открил там. Докато работеше в „ На кафе” при Гала, това не беше мъчно. В шоуто на Нова телевизия режимът на работа е доста еластичен.

Туркинята можеше да си разрешава дълги неплатени отпуски, защото се водеше една от звездите в предаването и никой не й държеше сметка по кое време се появява в ефир и по кое време – не. По празниците пък екипът на Гала има традиция да приготвя серия излъчвания на запис, тъй че да си провежда дълги ваканции. Ето за какво Зейнеб нямаше никакви проблеми да остава в Англия с Балевски най-малко месец – два към Коледа.Сега обаче нещата са напълно разнообразни.

През есента Маджурова подписа контракт с Би Ти Ви, където работи в предаване, предавано се онлайн. „ Тази сутрин” няма процедура да пуска записи, готови преди седмици, както е в „ На кафе”, въпреки че рубриката на русокоската не е обвързвана с настоящи тематики, а интервютата, които тя прави, са на равнище, позволяващо да запише и 10 за ден. Но шефът на новините Антон Хекимян бил безапелационен, че няма да допусне изявленията на запис в настоящо предаване. В същото време „ Тази сутрин” няма да излиза в коледна почивка, надлежно Зейнеб ще би трябвало да остане в София и да работи по празниците. И Бъдни вечер, и 31 януари тази година се падат в петък, когато се излъчва нейната графа, писа Уикенд.

Според слуховете, Зейнеб по никакъв начин не била удовлетворена, че й лишават постоянната лондонска почивка, само че не смеела да упорства да отмора броени месеци откакто е почнала работа. Надявала се мъжът й ще пристигна в България, с цел да са дружно, само че към този момент никой в малкия екран не може да каже дали това ще стане. Шушука се, че той може и да пропусне пътуването с обяснението, че е прекомерно ангажиран. Ако това стане, най-вероятно ще се бъде разтълкувано като знак, че връзката на водещата е пред разпад. И без това се приказва, че двойката има проблеми, а самата Зейнеб още в първия си ден на екран в Би Ти Ви призна, че мъжът й е в чужбина.

Нищо чудно да се е върнала на работа в малкия екран точно тъй като не знае още какъв брой време ще може да разчита на парите на своята половинка.Родената в Бургас телевизионерка се беше посветила на развъждането на щерка си в продължение на две години – пауза в кариерата, която все по-малко майки си разрешават. Самият факт, че стартира работа в утринен блок, за който се постанова да става по нощите, е знак, че тя най-вероятно има потребност от пари. Дали Балевски й е понижил издръжката, не е ясно. Сигурно е обаче, че в случай че ходеше в малкия екран единствено от упоритост и суетност, щеше да стартира работа незабавно след раждането като Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР