Зейнеб Маджурова пак припомни, че с Гала са си все

...
Зейнеб Маджурова пак припомни, че с Гала са си все
Коментари Харесай

Зейнеб и Гала са си все така близки

Зейнеб Маджурова отново напомни, че с Гала са си все по този начин близки, макар че от много време не работят дружно. Бургазлийката показа фрагменти с Гала и мъжът й Стефан, които очевидно са били на посетители. Зайнеб живее в много първокласен дом с огромен двор дружно с другари си Стоян Балевски и щерка им Мириам.

Както е известно, Зейнеб водеше много дълго време разнообразни рубрики в предаването „ На кафе ” по Нова тв, около което много се сближиха с водещата. Двете дори постоянно пътуваха дружно и се събираха на фамилни вечери.

Миналата есен, Зейнеб, която дотогава бе в отпуск по майчинство, изненадващо се завърна със световна графа не в ефира на Нова тв, а в този на Би Ти Ви. Още тогава бургазлийката разясни, че смяната напълно не значи завършек на другарството им с Гала, дори в противен случай, все по този начин са си близки. Това се вижда и на последните им фотоси дружно, които хубавата туркина показа с почитателите си в обществената мрежа. „ Всъщност постоянно сме гледали в една посока ”, написала е Зейнеб към един от фрагментите, за които с Гала са зареяли ухилени погледи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР