Зейн Малик е вярвал, че ще бъде заедно с Джиджи

...
Зейн Малик е вярвал, че ще бъде заедно с Джиджи
Коментари Харесай

Зейн Малик е смятал, че с Джиджи Хадид ще бъдат вечно влюбени


Зейн Малик е вярвал, че ще бъде дружно с Джиджи Хадид до края на дните си.

25-годишният артист се раздели с манекенката през март след 2-годишна връзка и откакто пусна новия си сингъл Let Me тази седмица, той призна, че е написал парчето, до момента в който към момента е считал, че ще прекара остатъка от живота си с нея.

„ Бях влюбен и мисля, че това е явно. Бях уверен, че ще бъда влюбен в някого до края на дните си, както всички ние считаме. Но нещата се трансформират и продължаваме напред с живота си. Времената се трансформират, само че когато пишех песента точно това ми беше в мозъка “, показа Малик в радиопредаването „ На живо с Раян Сикрест “.

В изявлението си той добави, че не съжалява и за секунда за връзката си с хубавицата и че ще ги помни постоянно, защото прекарванията им дружно са "причината той да бъде индивидът, който е днес".

БГНЕС напомня, че Малик и Хадид започнаха да излизат през 2015 година, откакто Зейн се раздели с годеницата си Пери Едуардс от групата "Литъл Микс". По-късно Джиджи се появи във видеото към песента му Pillowtalk, а през 2017 година двамата застанаха дружно и на корицата на "Вог". Въпреки мощните си усеща и непрекъснатата демонстрация на непосредственост през годините обаче в средата на март двамата оповестиха, че поставят завършек на сантименталните си взаимоотношения. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР