Зетят на Гала и син на нейната близка приятелка Деляна

...
Зетят на Гала и син на нейната близка приятелка Деляна
Коментари Харесай

Зетят на Гала с опит за самоубийство! Вижте защо младежът скочи от 6-ия етаж на сграда

Зетят на Гала и наследник на нейната близка другарка Деляна Маринова – Джуджи, наскоро бил на косъм от гибелта, разбра HotArena.

Младежът Константин, който от няколко години е покорен от щерката на водещата „ На кафе “ – Мари, протегнал ръка на живота си поради любовна драма.

Преди да се залюби с актуалната си другарка, с която са израснали дружно около майките си, само че от деца се имали единствено за другарчета, зетят на Гала имал друга връзка. Внезапна разлъка обаче го съкрушила и в миг на лудост и тежка меланхолия момчето се метнало от 6-ия етаж на жилищна кооперация , писа „ Ретро “.

Наследникът на Джуджи, въпреки от дълго време прескочил пубертета, показал нестабилна душeвност, когато внезапно се оказал излъган от най-близкия човек след майка си. Тини, както Диляна го назовава галено, изживявал приказно красива обич с приятелката си. Девойката се употребила с положително добро име пред родителката на гаджето си.

Измяната пристигнала като гръм от ясно небе на Константин, който наричал девойката „ моята огромна обич “ и даже споделял няколко пъти с майка си, че има проекти да сътвори свое семейство с нея. Дори и с цената на живота си Константин полетял от жилищна постройка.

Мисълта, че губиш детето си, сама по себе си е смъртоносна. Аз обаче съм щастливка, тъй като синът ми оцеля след рухване от 6-ия етаж. Чудо! Лекарите не можеха да повярват, когато го прегледаха и откриха единствено натрошени кости в таза и в петата “, разкрива елементи от кошмарния случай Деляна Маринова.

Константин извадил невъобразим шанс и бързо прескочил трапа. От дупката го измъкнала точно Мари, с която към този момент даже разделят един покрив. Зетят на Гала се занимава с музика, а дъщеря й е тръгнала по нейните стъпки, следвайки публицистика.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР