Зетят на 87-годишният Стефан Янев два пъти е сменял версията

...
Зетят на 87-годишният Стефан Янев два пъти е сменял версията
Коментари Харесай

Още покъртителни разкрития за зверското убийство на дядо Стефан

Зетят на 87-годишният Стефан Янев два пъти е сменял версията си за това по какъв начин тъкмо го е умъртвил. Първоначално твърдял, че го е ликвидирал с краче на табуретка, само че след това се отметнал и споделил, че е направил зверството със желязо, написа " Телеграф ".

БЛИЦ напомня,  че Стефан Янев беше погубен, откакто в предаването " Съдебен спор " разкри по какъв начин щерка му Мария държи трите си деца в тотална изолираност от света като заложници. Освен това, дружно с мъжа й в Свилен живеели в жилището му в кв.:Люлин ", не плащали сметките и навъртели близо 8000 лв. борчове към Топлофикация. Тялото на дядо Стефан беше намерено в ниша на асансьорната площадка на блок 741 на 21 февруари, а ден по-късно бяха арестувани Мария и Свилен Валеви. Те бяха оставени за непрекъснато в ареста, като оповестиха, че идната седмица ще апелират още веднъж.

" Аз убих Стефан ". Това самопризнание е направил Свилен Велев няколко часа, откакто е бил арестуван. Мъжът, който работи в " Топлофикация Изток " като огняр, твърдял от самото начало, че единствено той е виновен за убийството. Дори описвал в елементи по какъв начин рязал пенсионера с нос, по какъв начин го налагал с желязо, а след това завлякъл натрупа му в нишата.

По време на следствения опит пък завел ченгетата до кофа за отпадък, в която споделил, че е изхвърлил ножа, желязото и якето на жертвата. Хладните оръжия не били открити, само че пък дрехата била на мястото, което безусловно заковало Свилен.

Разследващите обаче считат, че Мария ефективно е пособия на мъжа си за побоя. След като Стефан умрял, стаичката му била усърдно изчистена с белина. Всичко било подредено по конец, което направило мощно усещане на криминалистите. По време на разпитите и пред съда мария нонстоп увъртала и отговаряла, че обича музиката и желала да стане детска учителка и да пее на деца, само че не обелвала и дума за татко си. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР