Зетят и съветник на бившия президент на САЩ , Джаред

...
Зетят и съветник на бившия президент на САЩ , Джаред
Коментари Харесай

Зетят на Доналд Тръмп излиза от политиката

Зетят и консултант на някогашния президент на Съединени американски щати, Джаред Къшнър, напуща политиката, с цел да поеме делата на основаната от него капиталова компания, съгласно „ Джерусалем пост “. „ Affinity Partners “ ще бъде със седалище в Маями, където живеят Къшнър и брачната половинка му Иванка Тръмп, предава БГНЕС.

Според вестника, в Израел ще отвори един от значимите клонове на компанията, чиято задача ще включва привличане на вложения като районен хъб. Като консултант, Къшнър взе участие интензивно в обстановката в Близкия изток, назовава се „ проектант “ на съглашението за нормализиране на връзките на Израел с ОАЕ, Бахрейн и други страни в района.
 Зетят на Тръмп упрекна палестинския водач за избухналото в района принуждение Зетят на Тръмп упрекна палестинския водач за избухналото в района принуждение
Зетят на президента Доналд Тръмп Джаред Къшнър - архитектът на новия проект за мир на Съединени американски щати за Близкия изток, наименуван от Тръмп " договорката на...

Преди да се причисли към Белия дом като консултант, Къшнър ръководеше „ Kushner Companies “, занимаваща се с многомилиардни покупко-продажби за недвижими парцели, медии и високотехнологични услуги.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР