Зетят и съветник на бившия президент на САЩ , Джаред

Зетят и съветник на бившия президент на САЩ , Джаред ...

Зетят на Доналд Тръмп излиза от политиката

Зетят и съветник на бившия президент на САЩ , Джаред Къшнър, напуска политиката, за да поеме делата на създадената от него инвестиционна компания, според „Джерусалем пост“. „Affinity Partners“ ще бъде със седалище в Маями, където живеят Къшнър и съпругата му Иванка Тръмп, предава БГНЕС.

Според вестника, в Израел ще отвори един от важните клонове на фирмата, чиято задача ще включва привличане на инвестиции като регионален хъб. Като съветник, Къшнър участва активно в ситуацията в Близкия изток, нарича се „архитект“ на споразумението за нормализиране на отношенията на Израел с ОАЕ, Бахрейн и други страни в региона.

Зетят на Тръмп обвини палестинския лидер за избухналото в региона насилие Зетят на Тръмп обвини палестинския лидер за избухналото в региона насилие
Зетят на президента Доналд Тръмп Джаред Къшнър - архитектът на новия план за мир на САЩ за Близкия изток, наречен от Тръмп "сделката на...

Преди да се присъедини към Белия дом като съветник, Къшнър ръководеше „Kushner Companies“, занимаваща се с многомилиардни сделки за недвижими имоти, медии и високотехнологични услуги.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com