Зенит (Санкт Петербург) има желание да привлече в редиците си

...
Зенит (Санкт Петербург) има желание да привлече в редиците си
Коментари Харесай

Зенит се прицели в Набил Фекир

Зенит (Санкт Петербург) има предпочитание да притегли в редиците си плеймейкъра на. Шампионът на Русия прави сериозна селекция за идното си присъединяване в Шампионската лига и в клуба са насочили взор към 27-годишния французин, твърди " Апелативен съд ".

Първоначално се появиха информации, че Зенит има предпочитание да притегли от, само че от клуба отхвърлиха сходно нещо. Руснаците наподобява са се насочили към Фекир, който е много по-реалистична цел.

Привличането на французина обаче може и да не е толкоз лесна задача. Бившият клуб на Фекир би трябвало да получи 20% от негова последваща продажба. Освен това и самият футболист държи 10% от правата си. Това значи, че Бетис няма да се съгласи да го продаде за по-малко от 30 милиона евро, с цел да избие вложените за неговото привличане 22 милиона евро през предишното лято.

От друга страна обаче Бетис не е в цветущо финансово положение, а Фекир получава много сериозна заплата в размер на 7 милиона евро. Затова от клуба може и да се замислят за възможна продажба, с цел да облекчат бюджета си за заплати.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР