Земята, върху която е разположен паркът, е дарена от Крал

...
Земята, върху която е разположен паркът, е дарена от Крал
Коментари Харесай

Магията на Копенхаген: Градините Тиволи

Земята, върху която е ситуиран паркът, е дарена от Крал Кристиян VIII за характерните потребности на хората, а на Георг Карстенсен е била предоставена задачата да построи място, където те да се забавляват. Идеята на Крал Кристиян VIII била, че " когато хората се забавляват, те не мислят за политика ".
Градините Тиволи са освен това от увеселителен парк, защото те са известни като място за вечеря и срещи. Пейзажът тук се добавя от красиви фонтани и кревати от цветя. Паркът се гордее с повече от 111 000 дизайнерски светлини , които вечер го осветяват по необикновен метод, както и с над 400 000 красиви цветя , от които 65 000 са лалета. Архитектурата на постройките е неповторима, като тук има и китайска кула , издигната през 1900г. Светлината, която се отразява от повърхността на езерото пред нея я осветява по вълшебен метод.

#travel #adventure #copenhagen #tivoligardens

A post shared by Alex (@claricesanderson) on Feb 24, 2017 at 12:52am PST

What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce. #quotebyKarl Lagerfeld#tivoligarden#liburannekad#copenhagen #latepost

A post shared by noviyanti halim (@snovidovi) on Feb 21, 2017 at 1:54pm PST

Краят на пролетта и началото на лятото е времето, когато над 100 000 лалета и стотици хиляди други цветя цъфтят на всички места в парка. Градините Тиволи в действителност оживяват по това време на годината, когато има и най-вече туристи. Ако това не е задоволително, разполагаем са над 40 ресторанта. Огромна част от тях са за бързо хранене и се пробват да конкурират вкусните специалитети на много скъпия гурме панаир.

Spring #tivoli #tivolipark #copenhagen #copenhague #denmark #denmark
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР