Земетресението в Турция и Сирия отложи мачовете на турските грандове

...
Земетресението в Турция и Сирия отложи мачовете на турските грандове
Коментари Харесай

Завишени коефициенти от WINBET за гостуването на Олимпиакос в Берлин


Земетресението в Турция и Сирия отсрочи мачовете на турските грандове

ще излезе в двуседмична пауза и последният кръг се очакваше с голям интерес поради повторението на финала от предишния сезон сред Анадолу Ефес и Реал Мадрид. Но поради земетресението в Турция мач няма да има, отсрочен бе и този сред Фенербахче и Олимпия Милано.

Паузата за Реал отваря късмет пред Олимпиакос да излязат еднолично на върха в класирането при победа над безспорните новобранци АЛБА.
АЛБА Берлин – Олимпиакос Пирея
АЛБА Берлин (6 победи и 17 загуби) подпират дъното в Евролигата през този сезон и единствено теоретично са още в битката за плейофите. „ Албатросите “ въртят странни серии, като започнаха с три следващи победи, последвани от 12 следващи загуби, нови три победи и провали в последните пет дуела. Миналата седмица АЛБА позволиха по над 100 точки както против Монако, по този начин и против Фенербахче, и към този момент могат да се „ похвалят “ с най-слабата отбрана в шампионата.

Олимпиакос (16-7) навъртяха пет следващи победи, макар че са към този момент трета седмица без гарда Костас Слукас, новобранеца Джордж Папас и Алек Питърс. Триото няма да пътува за Германия, а в добавка „ червено-белите “ нямаха и мач за състезание с Лаврос в неделя поради протекъл таван на залата. АЛБА пък се изтезаха със слабака Хайделберг (94:86) и остават отпред в Бундеслигата, само че гардът Маодо Ло е под въпрос за сряда поради контузия в коляното.

Гостуванията са ахилесовата пета на Олимпиакос този сезон и са цялостни с необясними загуби като тези от Монако и изключително от АСВЕЛ. Но е мъчно да се залага против Везенков и компания сега. Сайтът дава съществено преимущество на Олимпиакос с коефициент за победа 1.47* против 3.08 за АЛБА (предложения с 0% марж). „ Олимпиакос -5 точки “ се предлага при 1.83, а добра концепция е още „ Първа четвъртина тъждество няма залог – Олимпиакос ” за 1.61.

В същото време, Александър Везенков върви решително още веднъж към купата за най-полезен състезател (MVP) на постоянния сезон с 18 точки и 7.2 битки приблизително на мач. Но точковият му принос преобладаващо идва в домашните мачове, по тази причина целесъобразните
залози за сряда с негово присъединяване са „ Александър Везенков под 20.5 точки “ за 1.85 и „ Александър Везенков 7+ битки “ за 1.52.
Байерн – Партизан
Байерн (9-14) изгубиха и двата си мача през предходната седмица и са в много неприятно кадрово състояние. Баварците сега имат общо 10 здрави играчи и късата пейка им коства в неделя загуба от Бон със 73:77 в Бундеслигата. Центровете Отело Хънтър и Илайъс Харис, гардът Андреас Обст и крилото Владимир Лучич не престават да отсъстват, а треньорът Андреа Тринкиери поради персонални проблеми също не бе на скамейката предходната седмица против Барселона.

Партизан (12-11) за първи през този сезон се вмъкнаха в зоната на плейофите, като са в серия от три следващи победи в Евролигата и общо шест на всички фронтове. В този мач има и нещо като персонална вендета, тъй като упоменатият Тринкиери бе отпред на Партизан в интервала 2018-2020 година и си потегли в много неприятни връзки с клубното управление.

През декември „ черно-белите “ биха вкъщи с с 83:77 и е време за дубъл. Независимо, че прогнозите са на страната на Байерн (коефициент за победа в WINBET 1.75), 2.05 за триумф на Партизан е прекомерно сочно с цел да бъде пропуснато. А даже да в случай че не се има вяра в крайния триумф на гостите, „ Партизан +4.5 точки “ за 1.61 е добра застраховка, както и „ Партизан брой точки над 80.5 “ за 1.93, което се получи в седем от последните им осем мача в шампионата.
Виртус Болоня – Барселона
Виртус (11-12) към момента са под чертата на плейофите, само че с три победи в последните си четири мача вървят в вярната посока. Иначе, за двукратните първенци годината стартира с победа тъкмо против Барселона (83:75) в мач, в който Ифе Лундберг вкара 20 точки. Датският гард не се е приближавал до тези индикатори скоро, само че кой знае дали в четвъртък няма още веднъж да изгрее звездата му?

Барселона (15-8) са трети и опазването на домакинското преимущество в възможната четвъртфинална серия (за което се желае да приключат измежду първите четири в крайното класиране) е приоритет № 1. Със седем победи от 11 мача като посетители вицешампионите на Испания са със статут на любимци с коефициент за победа в WINBET 1.50. „ Барселона -4.5 точки “ се предлага при 1.87, само че при формата им в нахлуване от началото на календарната 2023 година нещата намирисват на поредна нискорезултатна среща. Затова целесъобразно наподобява „ Брой точки под 161.5 “ за 1.70.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на  .

*Коефициентите   подлежат на смяна. За настоящите коефициенти   посетете   .

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР