Земетресение с магнитуд 4,9 по Рихтер е регистрирано в турската

...
Земетресение с магнитуд 4,9 по Рихтер е регистрирано в турската
Коментари Харесай

Земетресение с магнитуд 4,9 удари Измир, двама ранени

Земетресение с магнитуд 4,9 по Рихтер е записано в турската провинция Измир. Това демонстрира информация на уеб страницата на Европейския средиземноморски сеизмологичен център (EMSC).

Двама души бяха ранени при земетресението, което удари през днешния ден западната турска провинция Измир и провокира суматоха измежду популацията, оповестиха публични лица. Кметът на Измир разгласи, че няма известия за огромни материални вреди като се изключи срутеното минаре на джамия.

Турската организация за ръководство на изключителни обстановки заяви, че земетресението с магнитуд 4,9 по Рихтер, с епицентър в квартал „ Буджа “ в Измир, е станало в 3:29 ч. локално време, тази заран и е последвано от няколко по-малки вторични труса.

Най-малко двама души бяха ранени, откакто скочиха от високо, до момента в който се опитваха да изоставен домовете си в суматоха, заяви министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу в Туитър.

Земетресението стана няколко дни, откакто Измир означи годишнината от земетресението с магнитуд 6,6 по Рихтер, което лиши живота на 117 души на 30 октомври 2020 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР