Земеделският производител Димитър Г. е предаден на съд заради предложен

...
Земеделският производител Димитър Г. е предаден на съд заради предложен
Коментари Харесай

Фермер може да лежи в затвора за подкуп на полицаи

Земеделският производител Димитър Г. е предаден на съд поради препоръчан рушвет на служители на реда в размер от 150 лева, оповестяват от Апелативна прокуратура – Варна. 44-годишният мъж бил засечен на 9 септември 2019 година в Бяла да кара автомобила си с висока скорост.  След гонене бил заставен да спре и при диалога си с него един от полицейските чиновници усетил мощен аромат на алкохол. Димитър бил известен, че ще бъде тестван за алкохол и наркотични субстанции, само че той отказал. Приближил се до патрулния автомобил и предложил на униформените „ да оправи нещата “. След като още веднъж му било декларирано, че ще бъде тестван с дрегер, Димитър хвърлил две банкноти от 100 и 50 лв. в полицейския автомобил и попитал дали парите стигат.  
От прокуратурата напомнят, че мъжът е осъждан два пъти – за безчинство и през април 2018 година за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Тогава получил условна присъда от 6 месеца с 3-годишен изпитателен период.
По това дело е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. След привършване на досъдебното произвеждане е наведен в пандиза във Враца.  
Ако Димитър бъде приет за отговорен, го грози присъда до 10 години отнемане от независимост и санкция до 15 000 лв.. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР