Земеделски производители от Ирландия обявиха за провеждането на протестни акции,

...
Земеделски производители от Ирландия обявиха за провеждането на протестни акции,
Коментари Харесай

Ирландските фермери се присъединиха към протестите на земеделците

Земеделски производители от Ирландия оповестиха за провеждането на протестни акции, с цел да покажат взаимност с фермерите от другите страни, които се опълчват на селскостопанската политика на общоевропейско равнище, се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на ирландската фермерска асоциация (IFA).

Протестни акции на фермери към този момент се организираха в редица европейски страни: Франция, Испания, Гърция, Италия и Германия.

" Фермери в цялата страна ще излязат на улицата в символ на взаимност с сътрудниците си от Европейски Съюз... в четвъртък вечерта ", се споделя в известието.

Както съобщи президентът на организацията Франси Горман, чиито думи се цитират в текста, ирландските фермери също са разочаровани от протичащото се, както и техните сътрудници от други страни. Земеделците " се усещат изтласкани от бизнеса от брюкселските бюрократи и служители от Министерството на земеделието, които са надалеч от действителния всекидневен живот на фермерите ", прибавя той.

" Ирландските фермери са за Европейски Съюз, само че нараства недоволството им във връзка въздействието на политиката на Европейски Съюз върху европейските фермери...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР