Зелев лист при кашлица и бронхит помага незабавно. Няма възрастови

...
Зелев лист при кашлица и бронхит помага незабавно. Няма възрастови
Коментари Харесай

Домашен компрес за лечение на кашлица и бронхит

Зелев лист при кашлица и бронхит оказва помощ неотложно. Няма възрастови ограничавания за това лекуване, то е еднообразно дейно както за деца, по този начин и за възрастни.

Представяме ви един от най-хубавите естествени способи за лекуване на бронхит и упорита кашлица. Всеки може да го направи вкъщи.

Необходими са ви:

зелев листмед

Зелевият лист би трябвало да се потопи във вряща вода за няколко минути. След като, листът омекне, намажете едната страна с мед. Поставете листът с намазанта страна върху гърдите. Поставете найлонова торбичка от горната страна и увийте с шал или забрадка.

Ако кашлицата е мощна, ще ви трябват два зелеви листа – единият се слага на гърдите, а другият на гърба. Махнете компреса на идната заран. Кожата се избърсва с влажна забрадка или се изплаква.

Вижте още: Ползи за здравето от тиквените семки

Ако бронхитът е в начален етап, резултатът ще бъде забележим след първата приложимост. Лечението се организира в продължение на пет вечери. Скоро няма да има и диря от тежката кашлица.

Активните съставки на меда и зелето, както и топлината, способстват за понижаване на кашлицата и изгубване на възпалителния развой. Може да редувате меда с топло рициново масло.

Опитайте компрес с мед и зелев лист при кашлица преди да посегнете към медикаментите!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР