Зеленски призна в интервю за Фокс нюз, което ще бъде

...
Зеленски призна в интервю за Фокс нюз, което ще бъде
Коментари Харесай

Зеленски изрази отново недоволство от забавянето на западната вое...

Зеленски призна в изявление за Фокс нюз, което ще бъде излъчено през днешния ден, че предходната година е била комплицирана за Украйна. Но, говорейки на британски език, той уточни по-ранните достижения, изключително в североизточната Харковска област, където е правено изявлението.

 

" През тези две години получихме (обратно) част от Харковска област. Сега се намираме в този район... и деблокирахме Черно море. Има пътища за зърно и ние унищожихме доста кораби на съветския флот ", означи украинският водач.

" Това е, което направихме в продължение на две години. А какво съумяха да създадат те? Само на това едно място. Но защо? ", попита реторично Зеленски.

 

В изявлението той изрази още веднъж възмущението си от забавянето на западната военна помощ за Украйна, въпреки и да не уточни непосредствено Съединени американски щати.

Искането на американския държавен глава Байдън да разширение на поддръжката за Киев е спряно заради разногласия в Конгреса на Съединени американски щати.

 

" Трябва да бъдем по-бързи. Това значи да отстраним цялата тази администрация. В противоположен случай няма да имаме никакъв късмет ", сподели той.

 

Зеленски сигнализира, че намирането на опция на американската помощ няма да бъде елементарно.

 

" Разбира се, че ще намерим. Ние няма да останем неподвижно в очакване. Трябва да оцелеем. Трябва да намерим някакви паралелни стъпки ", уточни той в изявлението, извършено в болнично поделение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР