Зеленски към РадевИ ако не ви помагат хора, с които

...
Зеленски към РадевИ ако не ви помагат хора, с които
Коментари Харесай

Невероятен Зеленски, достоен Денков, жалък, жалък и презрян Радев... Реакциите след срещата Зеленски-Радев

" Зеленски към Радев " И в случай че не ви оказват помощ хора, с които имате общи полезности, какво ще кажете тогава - Путин, взимайте български територии? " Разликата сред президент и съветски мегафон ", Емил Соколов.

 



 

" По принцип не е необикновен мотив за горделивост и наслада, когато български президент послужи за моп, с който, дипломатически казано, н ", али, преди малко беше избърсан пода ", Георги Харизанов.

 



 

" Огромен Зеленски видяхме през днешния ден на срещата в президентството. И унизително несъответстващ Радев, до степен да се наложи Зеленски в прав текст да му изясни, че в Украйна има война, а не спор. Съсипваща е разликата сред президентите на Украйна и България, застанали един против различен. От едната страна видяхме въплъщение на държавническа героизъм и храброст. Видяхме човек, който е наясно с това, че Русия желае да унищожи Европа и НАТО, откакто завърши с Украйна. А от другата страна видяхме… срамно преиначаване и неспособността на Радев да застане против Кремъл или да поддържа хората, които се пазят от кремълската експанзия.
А Зеленски ясно сподели, че всичко, което имаме като войска и оръжия, би било незадоволително, в случай че съветската войска пристигна у нас. И точно по тази причина би трябвало да въоръжим хората в Украйна, с цел да могат да защитят освен родината си, а целия европейски ред, тъй че войната да не пристигна при нас. Радев нямаше отговор на въпроса какво би правил, в случай че беше в ситуацията на Украйна и хора, с които има общи полезности, не му оказват помощ с оръжие. Историческо е визитата на президента Зеленски в България през днешния ден. То ни сложи на картата измежду страните, подготвени да пазят актуалния цивилизационен ред. Въпреки излагацията на президента ", Ивайло Мирчев.

 



 

" Невероятен Зеленски, заслужен Денков, презрян, презрян и ненавиждан Радев... ", Георги Ангелов.

 



 

" Президентът Зеленски изяснява на президента Радев какво в действителност се случва в Украйна. Президентът Радев – въпреки и все по-притеснено, все по-плахо и разтревожено – продължава да приказва за " потребността от подписване на мир ", Манол Пейков.

 



 

" Каква е първата ви асоциация с думата " позор? Пишете в мненията ", Емил Джасим.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР