Зелено движение сне доверието си от министъра на околната среда

...
Зелено движение сне доверието си от министъра на околната среда
Коментари Харесай

Тома Белев: В бюджета на МОСВ има 0 лева за инвестиции

" Зелено придвижване " сне доверието си от министъра на околната среда и водите Юлиян Попов. Според него това снемане на доверие няма никакви политически последици.

Изразяваме позиция не по отношение на физическото лице Юлиян Попов, а по отношение на политиките на министерството, посочи пред БНР съпредседателят на партия " Зелено придвижване " Тома Белев.

Един от генералните проблеми в екоминистерството съгласно него е неналичието на финансово ориентиране на средства към разрешаване на проблемите. Белев даде образец с отвод от два от трите плана за околна среда в ПВУ.

" В Министерство на околната среда и водите и техния бюджет има нула лв. за вложения – нещо, което е неприемливо ", съобщи Тома Белев в предаването " Преди всички ".

Оперативна програма " Околна среда " предлага да се преориентират 250 милиона лв. към заплащане на тока на дребните и междинни предприятия, което демонстрира неналичието на визия, даде различен образец той.

" Очакваме от Министерство на околната среда и водите да организира промените, които са нужни за България и това ще бъде оценено при идващото гласоподаване на идващия кабинет ", сподели в умозаключение Тома Белев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР