Зеленият сертификат трябваше да отпадне отдавна, когато и да го

...
Зеленият сертификат трябваше да отпадне отдавна, когато и да го
Коментари Харесай

Чорбанов: Зеленият сертификат трябваше отдавна да отпадне

Зеленият документ трябваше да отпадне от дълго време, когато и да го анулират здравните управляващи, към този момент ще е късно. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота “ имунологът и народен представител от „ ИТН “ (ИТН) проф. Андрей Чорбанов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30757
„ Получихме ужасно доста информация в последните месеци, че разпространяването на този вид на вируса на процедура е без значение от това дали групата е сертифицирана “, разяснява Чорбанов.

Той има документ, тъй като е прeболедувал COVID-19 преди по-малко от една година, само че не е имунизиран и няма желание да се ваксинира.

Относно вторият митинг на партия „ Възраждане “ против зеления документ, плануван за 23 февруари, депутатът от Има Такъв Народ сподели, че доста симпатизанти на партията вземат участие, само че няма по какъв начин политическата групировка да го поддържа.

„ Ние през цялото време сме изразили позиция, че сме срещу здравния документ като форма на опит за ограничение, само че митингът е и политически. Той е доста повече политически, в сравнение с цивилен – настояванията към държавното управление не са единствено здравни, по тази причина няма по какъв начин да го подкрепим “, изясни Чорбанов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30757  Проф. Генчо Начев: Коронавирусът визира съществено сърцето Проф. Генчо Начев: Коронавирусът визира съществено сърцето  COVID-19 у нас: 4616 са новите случаи за 24 часа COVID-19 у нас: 4616 са новите случаи за 24 часа  През уикенда: Коридори за имунизация в Пловдив, Бургас, Враца и Сливен През уикенда: Коридори за имунизация в Пловдив, Бургас, Враца и Сливен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР