Зеленият сертификат трябва да се премахне навсякъде, защото създава само

...
Зеленият сертификат трябва да се премахне навсякъде, защото създава само
Коментари Харесай

Референдум за зеления сертификат искат от „Възраждане”

Зеленият документ би трябвало да се отстрани на всички места, тъй като основава единствено проблеми. Предстрои да се направи разискване по тематиката, като е допустимо партия " Възраждане " да инициира референдум по въпроса. Това стана ясно от думите на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов пред Нова телевизия и добави, че до края на седмицата ще внесат промени в Закона за здравето.

Той разкритикува и метода на взимане на решения на здравна тема. По думите му предходното правителсвто направило, тъй че не Народното събрание, а министърът на опазването на здравето и Министерски съвет да вземат решение дали да има ограничаващи ограничения. Партията на Костадин Костадинов ще настова властта да се върне назад в ръцете на народните представители. " Ако това не се случи, ще желаяме и референдум за зеления сертификат”, разясни той.

Според Костадинов сходно разделяне на хората е неуместно. По думите му зеленият документ е антиконституционен, противозаконен и дискриминационен документ.

„ Самият факт, че неговият идеолог – Стойчо Кацаров, съобщи, че една институция може да взема решение сама за себе си, значи, че документът е противозаконен. Той би трябвало да важи за всички по еднакъв метод. Хората са принудени да се имунизират. Моята майка си заплаща два пъти в седмица за тест, с цел да върви на работа”, сподели още водачът на „ Възраждане” и добави, че Народното събрание е на българския народ и никой няма право да вкарва ограничавания.
Свързани вести Депутатите към този момент без зелен документ за влизане в Народно събрание ОБЗОР
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР