Зеленият сертификат разделя хората на групи с висок риск и ...

Зеленият сертификат разделя хората на групи с висок риск и

ПП подкрепят въвеждането на зеления сертификат, но начинът не бе добър

" Зеленият документ разделя хората на формации с висок риск и невисок риск на заболяемост от Коронавирус-19. Ние поддържаме въвеждането му, само че методът не бе положителен ", това сподели в излъчването " Офанзива с Любо Огнянов " по NovaNews претендентът за народен представител от коалиция " Продължаваме смяната " доцент Антон Тонев.

Хирургът бе безапелационен, че здравният документ би трябвало да бъде издаван единствено по разпоредбите, въведени в Европа и единствено след втора доза от имунизацията. Относно казуса с антителата, медикът съобщи, че от обединението са за въвеждане на районен документ, без да се заобикалят разпоредбите, като с това ще се взе решение обществен казус, тъй като има преболедували хора, които не могат да си издадат документ.

Според него е било допустимо да се приложат ограничения, които да доведат до по-висока имунизация, която не би трябвало да става по обвързване. Трябвало е да има непрекъснати диспути с съперниците на имунизацията.

Доц. Тонев съобщи, че на мястото на министър Кацаров би провел доста по-напрегната осведомителна акция за имунизацията за Коронавирус-19.

Лекарят сподели още, че от " Продължаваме смяната " считат да оборудват добре съществуващите лечебни заведения, а доплащането в опазването на здравето би трябвало да се намали посредством задръстване на течове в системата.

" Здравната каса би трябвало да се демонополизира, тъй като неналичието на надпревара води до неприятно качество на здравната услуга ", заключи доцент Антон Тонев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за опис от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Източник: fakti.bg