Зелените площи между блоковете 38 и 39 в ж.к. „Дъбника“

...
Зелените площи между блоковете 38 и 39 в ж.к. „Дъбника“
Коментари Харесай

Врачани изреваха: Превърнаха зелени площи в гробище за коли /снимки/

Зелените площи сред блоковете 38 и 39 в ж.к. „ Дъбника “ във Враца са превърнати в гробище за коли, научи BulNews. От бракмите и замърсяването в квартала се оплакаха десетки врачани, които спретнаха огромен спор в обществените мрежи. Първа тематиката подхвана майка от града, която разгласява фотография с „ гробниците “ и приканва да бъдат отстранени, с цел да може децата да играят безвредно в региона. След поддръжка от други врачани и много отрицателни постове за притежателя на колите, с коментар се включва и самият той. Мъжът изяснява, че колите не пречат на никого и в това време се намирали до кофите за отпадък, където децата не би следвало да играят.
„ Ако се отстранен тези „ гробници “ от мястото, ще се освободи много пространство за игра на децата, които в този момент тичат по улицата сред колите. Зле ми е от гледката към блока и от мизерията, мръсотията и безхаберието, в което тънем “, споделят възмутени врачанки.
По време на разгорещения спор хората сезират и общината, като приканват служителите да вземат бързи ограничения против притежателя на гробището за изгнили трошки. Хората желаят час по-скоро колите да бъдат извозени от региона.
„ Около някои блокове стана по-зле от моргите за коли. Използват междублоковото пространство, с цел да не заплащат наем, само че другояче се водят тарикати, да но на дребно “, написа различен врачанин.
Хората напомнят, че от звено „ Инспекторат “ към локалната администрация правят инспекции на излезли от приложимост моторни транспортни средства. Проверките са със заповед на кмета Калин Каменов и в случай че притежателят на колите не ги реалокира самичък непринудено, то от общината ще ги закарат за вторични първични материали.
Припомняме, че всеки гражданин на града може да подаде сигнал за сходни злоупотреби на телефон 0885 11 88 57.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР