Зелените очи не се срещат твърде често у хората. Това

...
Зелените очи не се срещат твърде често у хората. Това
Коментари Харесай

Зелените очи крият доста загадки: Това е специалното, което притежават зеленооките

Зелените очи не се срещат прекомерно постоянно у хората. Това ги прави сами по себе си изключителни. Освен това се оказва, че хората със зелен цвят на очите имат избрани характерности, които ги отличават от останалите. Сред изявените им качества са принципността, стабилността, издръжливостта и упоритостта. Когато си слагат избрана цел, нищо не може да ги спре. Зеленооките хора са доста положителни в организацията и се употребяват с почитание и престиж в средата си. Когато поемат даден ангажимент, те го извършват тъкмо и с професионализъм.

Що се отнася до взимането на решения, хората със зелени очи подхождат прагматично: преглеждат всички обстоятелства, плюсове и минуси и отсичат какво е най-адекватно да се направи. Освен това са реалисти и не витаят в облаците във връзка с живота.
Тези хора са тайнствени, тъй като характерът им е затулен. Отвън демонстрират въздържаност и вежливост, само че се отпускат да се държат като себе си едвам откакто другата страна завоюва доверието им. Когато това стане, те са предани и подготвени да оказват помощ постоянно.

Умеят да манипулират хората и да ги насочват, само че е доста мъчно те да бъдат манипулирани. Зеленооките имат мощно развита вътрешен глас и това им оказва помощ в професионален и персонален проект. Този вид хора са уязвими когато става въпрос за усеща и постоянно са дръпнати. Поведението им се дължи на потребността да се защитят от неприятни страсти и обстановки.

Всеки човек наследява цвета на очите си от родителите, написа profit.bg. Гените дефинират какъв ще бъде пигментът в ириса на окото. В добавка върху цвета въздейства меланинът,произвеждан в организма. Едва два фактора дефинират определят цялото многообразие от цветове и оттенъци на човешкото око!
Най-много са хората по света с кафяви очи.
Най-рядко срещаният цвят е зеленият.

Зеленооките хора са едвам 2% от популацията на Земята, а повода е, че техният цвят на очите не се дължи на пигмент, е на дребното количество меланин.
Хора със зелени очи се срещат единствено при славянските и северни нации, както и в Турция.
Най-много хора със зелени очи има в Исландия и Турция.
На два континента- Азия и Южна Америка, е изцяло невероятно да срещнете локален гражданин със зелени очи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР